Kā atpazīt vīrieti, kurš ir jaunava?

Jūs satiekaties ar puisi, bet jums neizdodas nonākt līdz intimitātei. Viņam nav laika, nav vietas, vai ir vēl tūkstoš un viens iemesls. Ir vērts padomāt par to, vai viņš nav jaunava?

Vīriešiem nav acīmredzamu jaunavības pazīmju. Ārēji vīrieši ar un bez seksuālās pieredzes ne ar ko neatšķiras. Pastāv trīs jaunavu tipi.

Svārstīgais tips

Sarunās par seksu viņš jūtas neveikli, ja arī viņš kaut ko saka, tad tas ir nepieklājīgi un muļķīgi. Viņš var sākt runāt par intīmām tēmām, bet visi viņa vārdi būs neticami. Viņš var būt ļoti moralizējošs. Pie vārda prostitūta viņam būs riebuma grimase, un viņš noteikti nostādīs viņu vienā sociālajā līmenī ar slepkavām un zagļiem.

Jo vecāks ir jaunava, jo vairāk viņš kaunas par savu pieredzes trūkumu. Ja 17 gadu vecumā tas vēl ir normāli, tad 27 gadu vecumā tas jau ir dīvaini. Viņš tevi pārliecinās, ka sekss nav svarīgs un viņam tas nemaz nav vajadzīgs. Viņš nebūs uzstājīgs, nebūs uzmācīgs, nepalaidīs rokas. Tas nenonāks tālāk par skūpstīšanos.

Pārlieku pašpārliecinātais tips

Viņš uzvedas kā vecs kaķis, visu zina un prot. Viņā ne vienmēr ir iespējams atpazīt jaunavu. Agrāk vai vēlāk viņa runā dzirdēsiet kaut ko pārspīlētu. Piemēram, par to, kā visas viņa draudzenes gūst orgasmu pēc orgasma, vai ko tamlīdzīgu. Viņš var sākt lielīties ar savu lielo vīrišķo mantību. Viņa skūpsti, visticamāk, būs pārāk uzstājīgi, bet glāsti – neveikli un rupji.

Lasi vēl: Vecmāmiņas metodes cīņā ar nepatīkamām smakām

Noslēpumainais tips

Un visbeidzot, trešais, visretākais veids. Jaunava ir vienkārši jaunava. Kādu iemeslu dēļ viņš tāds ir, neviens jums nevar atbildēt. Viņš pats jums godīgi atzīs, ka viņam nav pieredzes, un varbūt jums paveiksies un viņš pateiks, kāds tam ir iemesls. Viņš īpaši nekaunēsies par savu pieredzes trūkumu, visticamāk, viņš tieši pateiks, ka vēlas, lai tu pati uzņemies iniciatīvu savās rokās.

Protams, viss iepriekš minētais var attiekties arī uz vienkārši neizlēmīgu vīrieti vai sliktu mīļāko. Jebkurā gadījumā izturieties pret vīrieti ar sapratni. Nelieciet viņam zaudētāja stigmu. Kā zināt, varbūt viņam ir neatklāts potenciāls, kuru jums ir lemts izcelt dienas gaismā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment