Kā atšķirt oriģinālās dizaineru brilles no viltotām. 6 ekspertu padomi

Pieaugot viltotu preču izplatībai, neskaitāmas platformas un pārdevēji cenšas pierunāt klientus iegādāties viltotas preces, uzdodot tās par zīmolu precēm.

Kā atpazīt, vai jūsu priekšā ir viltotas zīmolu saulesbrilles, lasiet tālāk!

Luksusa aksesuāru tirgus ir plašs lauks, kurā ir grūti orientēties, un, ņemot vērā, ka luksusa saulesbrilles tagad ir kļuvušas par iekārojamu aksesuāru un sava veida statusa simbolu, šī ir viena no īpašajām jomām, par kuru ir jāuzmanās, iepērkoties, jo īpaši, ja cena izskatās pārāk laba, lai tā būtu patiesība.

Bet kā pārliecināties, ka nepērkat viltojumu? Ir svarīgi zināt, kā atpazīt viltotas luksusa saulesbrilles, lai pārliecinātos, ka pērkat oriģinālu.

6 ekspertu padomi, kā atpazīt viltotas saulesbrilles

Pārbaudiet iepakojumu

Atcerieties, ka īstas saulesbrilles ir augstas kvalitātes iepakojumā ar skaidri redzamu zīmola logotipu un uzmanību, kas pievērsta detaļām. Meklējiet rakstības kļūdas, sliktas drukas kvalitāti vai iepakojuma dizaina neatbilstības. Tas noteikti norāda uz viltojumu!

Pārbaudiet materiālus

Īstas saulesbrilles ir izgatavotas no augstākās kvalitātes materiāliem, piemēram, acetāta, metāla vai augstas kvalitātes plastmasas. Viltojumiem bieži vien tiek izmantoti lēti, trausli materiāli, kas pat no pirmā acu uzmetiena šķiet viegli un vārgi.

Pārbaudiet eņģes

Īstu saulesbriļļu eņģes ir gludas un labi veidotas, nodrošinot vienmērīgu atvēršanu un aizvēršanu. Viltojumiem parasti ir vājas vai slikti izlīdzinātas eņģes, kas izskatās trauslas.

Uzmanīgi aplūkojiet logotipu

Luksusa zīmoli lepojas ar saviem logotipiem, nodrošinot, ka tie ir perfekti atveidoti uz to produktiem. Meklējiet, vai logotipa izvietojums vai pats logotipa dizains nav nepilnīgs, izplūdis vai mainījies. Tam nevajadzētu atšķirties.

Novērtējiet lēcas

Augstas kvalitātes lēcas, ko izmanto dārgās saulesbrilles, ir izturīgas pret skrāpējumiem, nodrošina aizsardzību pret UV stariem un tām ir vienmērīgs tonis. Viltojumiem bieži vien ir lēcas ar redzamiem izkropļojumiem, burbuļiem vai nevienmērīgu tonējumu.

Izvērtējiet cenu

Lai gan luksusa briļļu cena ir augsta, esiet piesardzīgi attiecībā uz piedāvājumiem, kas šķiet pārāk labi, lai būtu patiesi. Cilvēki, kas pārdod viltojumus, bieži vien piedāvā ievērojamas atlaides, lai pievilinātu un apmānītu lētticīgus pircējus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment