Kā attīrīt podu no kaļķakmens bez dārgiem līdzekļiem un noņemt nepatīkamo smaku

Neskatoties uz labo ūdeni mājās, kaļķakmens pamazām sāk aizsprostot jaucējkrānu sietus un parādās arī tualetē. Kaļķakmens ne tikai sabojā izskatu, bet arī rada nepatīkamu smaku, kas pēc iespējas ātrāk ir jānoņem.

Šajā rakstā es jums parādīšu, kā bez dārgiem līdzekļiem attīrīt tualeti no kaļķakmens un noņemt nepatīkamo smaku, lai tas izskatītos kā jauns. Regulāri tīru tualeti, bet ūdens dēļ 2-3 mēnešu laikā veidojas kaļķakmens nosēdumi, kas jānoņem.

Metode, ko es parādīšu, ir diezgan vienkārša un efektīva. Es to izmantoju jau ilgu laiku un vienmēr palīdz tualetes tīrīšanai.

Pirmais solis ir pagatavot šķīdumu, kas tiks izmantots kaļķakmens nogulsnēšanai un nepatīkamās smakas noņemšanai. Lai to izdarītu, ņem nelielu trauku, manā gadījumā 1 litru, tajā ielej 300 ml etiķskābes smagas aplikuma gadījumā, var izmantot etiķa esenci.

Pēc tam pievienojiet trauku mazgāšanas līdzekli.

Visu kārtīgi samaisiet, līdz veidojas putas, trauku mazgāšanas līdzekļa vietā varat izmantot jebkuras šķidrās ziepes. Tīrīšanas šķīdums ir gatavs, varat to pārbaudīt darbībā.

Pirms tīrīšanas no poda jāizņem pēc iespējas vairāk ūdens, to var izdarīt, piespiežot to ar otu vai parasto plastmasas pudeli.

Kad podā praktiski nav palicis ūdens, manā gadījumā uzklājiet produktu ar otu uz visas virsmas, es izmantoju paštaisītu otu no vecās zobu birstes.

Lasi vēl: Draudzene pērk apavu bahilas pakām. Kad uzzināju, kāpēc, es arī sāku pirkt. 5 neparasti pielietojumi apavu bahilām

Šīs birstes priekšrocība ir tā, ka tai ir viegli nokļūt grūti sasniedzamās poda vietās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment