Katru izritināto nūjiņu pārziež ar siera pildījumu.
Un sarullē to rullī.
Salieciet ruļļus uz šķīvja kaudzē vienu uz otras un pārklājiet ar majonēzi.
Apkaisa ar rīvētu olu baltumu. Ļaujiet tai ievilkties 30 minūtes un pasniedziet.
Lasi vēl: Uzziniet, kas jūs sagaida šonedēļ, vienkārši izvēloties kārti
Ļoti maigs un garšīgs.
Tevi noteikti interesēs
- Armēņu šašliks – kāpēc tas pagatavojas visātrāk: pārbaudīta marināde un gatavošanas knifiby Rinalds Bergmanis
- Tautas ticējumi – ja ceturtdien atdosiet parādus, veiksme uzsmaidīs negaidīti, bet, ja niez acis, tā nav laba zīmeby Laura Andersone
- Folijai ir divas puses – spīdīga un matēta. Kurā no tām ietīt produktu, lai tas ātrāk pagatavotosby Rinalds Bergmanis