Kā, ieejot sievietes dzīvokli, uzreiz saprast, ka viņa nav piemērota laulībai

Izrādās, ka tikai reizi ieejot sievietes dzīvoklī, uzreiz var saprast, vai vajag šo sievieti izvēlēties par laulāto partneri. Izrādās, ir pazīmes, kas pasaka priekšā, ka sieviete ir kaislīga vecmeita, kura negrib precēties.

Lūk, par kādām pazīmēm ir runa:

1. Ja dzīvoklī ir daudz skaistu dekoratīvu nieciņu – figūriņas, sveces, ierāmētas fotogrāfijas un citas lietas – tas nozīmē, ka sieviete ir pieradusi dzīvot komfortabli, pati sev to nodrošinot. Viņai droši vien labi klājas vienai. Viņai vīrietis nav vajadzīgs.

2. Jāuzmanās, ja sievietei ir patiešām dārgas lietas, kas ne visiem ir pa kabatai. Tās var būt mēbeles, gleznas vai senlietas. Šāda sieviete sevi var uzskatīt par īpašu. Viņa nepiekritīs precēties ar ko pagadās.

3. Ja sievietei visi plaukti ir piepildīti ar plīša rotaļlietām, arī vajadzētu uztraukties. Parasti neviens nepērk rotaļlietas priekš sevis, tās tikai dāvina citiem cilvēkiem. Plīša rotaļlietas var būt dāvana no pielūdzējiem vai bijušajiem partneriem. Jo vairāk rotaļlietu, jo vairāk uzmanības sieviete saņem no dažādiem vīriešiem.

LASI VĒL: Tiek apspriests talantīgā scenogrāfa Andra Freiberga nāves cēlonis

4. Dzīvoklis, kas piepildīts ar lieliem spoguļiem, var runāt par sievietes iedomību un patmīlību. Galu galā viņai patīk skatīties uz sevi, apbrīnot, sekot līdzi savam izskatam. Tam vajadzētu radīt bažas.

5. Daudz mīkstu spilvenu un segu, mīksta gulta. Šīs pazīmes liecina arī par to, ka sieviete prot parūpēties par savu komfortu un mīl dzīvot komfortabli. Tā visbiežāk uzvedas vecmeitas, kuras nevēlas precēties.

6. Ja sievietes dzīvoklis ir iekārtots košās, pamanāmās krāsās – piemēram, rozā vai sarkanā, tas liecina, ka vīrietis šajā mājā nav rādījies ilgu laiku, ka sieviete jau daudzus gadus šeit dzīvo viena. Neviens vīrietis nepiekristu dzīvot ar viņu šādā vidē, jo to noteikti būtu jāmaina.

7. Ir vērts apskatīt arī traukus. Ja sievietei ir daudz skaistu krūzīšu, šķīvju, servīzes, tas nozīmē, ka viņai patīk uzņemt viesus, un viņa dara to regulāri. Tā ir ļoti slikta zīme, jums tai jāpievērš īpaša uzmanība.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment