Kā ir patiesībā – vai vīrieši tiešām ir tie, kuri krāpj biežāk nekā sievietes?

Pētījuma veicējiem īsti nav skaidrs, vai mūsdienās palielinās krāpjošo sieviešu skaits vai vienkārši lielākā daļa no viņām mūsdienās jūtas pietiekoši komfortabli, lai to atzītu.

Pētījums atklāj arī to, ka cilvēkiem kļūst garlaicīgi un viņi vienkārši ir zinātkāri. Lai arī cik ļoti tu mīlētu savu partneri, sekss ar viņu 725 reizi nebūs tik aizraujošs kā sekss pirmo reizi ar svešinieku, kurš ir satikts bārā. Tu esi kārdinājuma varā un bez adekvātas pašsavaldības tu paklupsi.

Tomēr vīrieši un sievietes krāpj atšķirīgos veidos. Vīrieši meklē seksa partneres bez saistībām. Turpretī sievietes vēlas atrast emocionālu saikni un tad nodarboties ar seksu. Sievietes vēlas iegūt oksitocīnu – laimes hormonu, ko viņas gūst, savienojoties ar kādu citu cilvēku.

Šī iemesla dēļ sieviešu neuzticība nav iepriekš izplānota, salīdzinājumā ar vīriešiem, kuri pierakstās afēru interneta lapās, lai atrastu seksa partneri. Sievietes drīzāk izvēlas sākumā kādu satikt, iepazīties, piemēram, darbā vai bārā – just emocionālu saikni, veidot attiecības un tad krāpt.

Ja vīriešiem ir tendence nošķirt savas afēras, apgalvojot, ka „tas ir tikai sekss”, tad sievietes bieži vien vairāk pieķeras savam seksa partnerim. Sievietes labāk apzinās afēras sekas, viņas tās neuzskata par notikumiem bez ietekmes.

Labās ziņas ir tādas, ka jūsu attiecību stiprums spēlē nozīmīgu lomu. Sievietes laimīgā savienībā visbiežāk vīriešus nekrāpj.

Lai pārliecinātos, ka jūsu attiecībās nav krāpšanas, jums jābūt tuviem un vienotiem. Neļaujiet maziem ķīviņiem pāraugt lielā konfliktā, neļaujiet uzkrāties dusmām un aizvainojumam.

Lai arī īslaicīga šķiršanās jums nešķiet kā pareizais solis, tas var palīdzēt nepārtraukt attiecības.

Avots: www.menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment