Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Produkti ar visilgāko glabāšanas laiku: pareizi iepakojot, tie nesabojājas pat vairāk nekā 20 gadusby Rinalds Bergmanis
- Asfalts kūst: sinoptiķis pastāstīja, ko sagaidīt iedzīvotājiem no spēcīgā ciklona, kurš tuvojasby Sandra Vīgante
- Nolēmu ledusskapī ielikt tualetes papīru – tas tiešām darbojasby Rinalds Bergmanis