Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- No 11. oktobra sāksies tas, kas nav bijis kopš 1878. gada: sinoptiķi brīdina, kam gatavotiesby Sandra Vīgante
- Kas patiesībā notiek mājās, kurās uz palodzes aug alveja — es arī steigšus nolēmu to audzētby Rinalds Bergmanis
- Pazīstama numeroloģe pastāstīja, kā mobilā tālruņa numurs var ietekmēt jūsu dzīviby Rinalds Zembergs