Mūsdienās prasme cept maizi ir ļoti vērtīga māka.
Maize ar sieru un asajiem pipariem rotās jebkuru galdu. Tās cepšana nav nemaz tik sarežģīta. Ir ļoti svarīgi, lai būtu labs, svaigs raugs un lai, raudzējot mīklu, tiktu ievērots temperatūras režīms.
Sastāvdaļas:
50 g raugs mīklai
1,5 glāze silta ūdens
280 g milti maizei
200 g parasti milti
20 g pilngraudu milti
1,5 tējkarote smalkas jūras sāls
50 g čili pipari
135 g cietais siers
12 g sīpols
Turpinākumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc pensionārei vajadzīga trīsistabu dzīvoklis — atklāju savu iemesluby Rinalds Bergmanis
- Zvaigžņu zīmes, ar kurām vienmēr ir viegli: viņi novērtē tavu dvēseli, ne izskatu vai statusuby Laura Andersone
- Sākot no 19. septembra! Uzņēmums “Latvijas Pasts” nācis klajā ar priecīgiem jaunumiemby Laura Andersone