Kā izskatās sieviešu krūtis pēc silikona implantu izņemšanas? Ieskaties un uzzini!

Par laimi, ir arī tādas meitenes, kā Sāra, kas nekautrējas izstāstīt visu patiesību par silikona krūtīm. Lūk, kā izskatījās Sāra pirms operācijas un, kā izskatījās pēc. Rezultāts ir acīmredzams.
Skaistas krūtis – tas, protams, ir labi, bet tikai lielākā daļa implanti, pat visdārgākie, pēc 7 – 10 gadiem nonēsājas.

Pirms ievietot savās krūtīs svešķermeni, vajag sev ieskaidrot, ka tas tur neatradīsies līdz tava mūža galam. Pēc kalpošanas termiņa beigām vajag vai nu implantus nomainīt, vai arī tos izņemt un veikt krūšu pacelšanu. Bet šīs procedūras, patiesību sakot, maksā dārgāk par pirmo svešķermeņu ievietošanu.

Atgriežoties pie Sāras stāsta, ir jāpiemin, ka viņa izlēma izņemt silikonu no krūtīm. Un tagad meitene izskatās lūk, tā.

Te vairs nav tik daudz estētikas, vai ne?

Tā nav antireklāma, mēdz būt gadījumi, kad implantu ievietošana patiešām ir attaisnotajam. Piemēram, meitenēm, kuras vēlas saglabāt savu sievišķību pēc piena dziedzeru izņemšanas. Tomēr ariī šeit var iztikt bez šī pēdējā līdzekļa.

Ilgi tevi nemocīšu ar savām mācībām, ķersimies uzreiz pie lietas. Es nesaku, ka nevajag nekādā gadījumā palielināt krūtis. Tas ir katra paša ziņā, ja gribi palielināt – palielināt. Tikai sākumā apzinies visus mīnusus un apdomā, vai tie neapēno visus plusus.

Lasi vēl: Kungi, vai vēl atceraties modeles bez silikona un fotošopa? Mēs atsvaidzināsim atmiņu! (+ FOTO)

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment