Kā izskatās vecāka gada gājuma līgavas un kā ģērbjas kad precas 50+ gados

Kāzas ir viena no svarīgākajām dienām katras sievietes dzīvē neatkarīgi no viņas vecuma. Un, ja agrāk tika uzskatīts, ka līgavai jābūt jaunai un skaistai, tad mūsdienās arvien vairāk sieviešu apprecas vecumā, kad pašas to vēlas.

Galu galā mīlestībai nav vecuma, un katra sieviete ir pelnījusi būt laimīga neatkarīgi no vecuma.

Daudzām līgavām gados jau ir ne tikai nobriedušāks, nostiprinājies stils, bet arī izmainījusies figūra, tāpēc viņu tēls var atšķirties no tradicionālā. Tomēr tas nenozīmē, ka dāmām vajadzētu atteikties no vēlmes būt pievilcīgākajām šajā svarīgajā dienā un uzvilkt to līgavas kleitu, par kuru viņas sapņoja jaunībā.

Vēl pirms pāris desmitgadēm līgavas vecums bija šķērslis, lai kāzu dienā izskatītos stilīgi un skaisti, taču šodien tā nav problēma. Modes tendences mainās, ir izvēles iespējas, un mūsdienīga sieviete gados var izskatīties tikpat sievišķīgi kā jaunās līgavas.

Piemēram, dziedātāja Tatjana Bulanova vēlējās apprecēties tradicionālā sulīgi baltā tortes kleitā un to izdarīja.

Tatjana Bulanova, 54 gadi, un viņas 35 gadus vecais izredzētais Valērijs Rudņevs.

 

Pieaugušām līgavām, tāpat kā jaunām meitenēm, ir svarīgi izvēlēties tērpu, kas atbilst viņu figūrai un stilam. Daudzas dāmas dod priekšroku klasiskām un elegantām kleitām, kas izceļ viņu cieņu un sievišķību.

Dažas slavenības svētkiem izvēlas vairākas kleitas. Svetlana Bondarčuka savām kāzām izvēlējās uzreiz trīs kleitas. Dzimtsarakstu nodaļā viņa bija svinīgā tēlā – elegantā baltā kleitā uz plānām siksniņām ar mežģīņu apmetni.

Svetlana Bondarčuka, 52 gadi, un Sergejs Harčenko, 46 gadi.

 

Kāzās vienmēr ir populāras kleitas ar īsām piedurknēm vai atklātiem pleciem, kas piešķirs viegluma un graciozitātes tēlu. Ja esat pārliecināta par sevi un esat līdzīga līgavainim jebkurā tēlā, nešaubieties izvēlēties kleitu ar vaļējiem atlokiem un pat mini garumā.

Bieži vien līgavas 50+ kleitu vietā izvēlas uzvalkus vai kostīmus, kas piešķir tēlam strukturētāku un svinīgāku izskatu. Salīdzinot ar plāno kleitas audumu, uzvalka audums ļauj koriģēt vai paslēpt ar piegriezumu problemātiskās figūras zonas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment