Kā izvēlēties pareizos “aviatorus”?

Nevienas citas saulesbrilles nesaka tik skaļi- klasisks, vīrišķīgs un stilīgs, kā aviatora tipa brilles. Šī tipa brilles sākotnēji tika radītas RayBan ražotnē, priekš ASV iznīcinātāju pilotiem. Ūdens lāses forma viņiem ļāva saskatīt lidmašīnas vadības kontroles paneļus, saglabājot aizsardzību no saules gaismas un tēmēt pa ienaidniekiem.

Klasiskā ūdens lāse

Tas ir klasiskais aviatora tips. Ja tu nevēlies eksperimentēt un vēlies klasisko stilu ar bagāto vēsturi, tad šīs brilles tev būs tieši laikā. Šīs briļļu lēcu formas vislabāk aizsargā acis no saules gaismas. Šīm saulesbrillēm nav piemērotu vai nepiemērotu konkrētu sejas formu, bet viens gan ir jāpiebilst, ja tev ir garākas formas seja, tad šīs brilles padarīs tavu seju vēl garāku.

teardrop

Navigators

Šī briļļu forma ir kantaināka, nekā klasiskā ūdens lāses forma. Tāpēc tu noteikti izcelsies starp citiem aviatora briļļu nēsātājiem. Savukārt, šī tipa brilles noteikti var nēsāt cilvēki ar garāku sejas formu.

navigator

Sportiskais

Ja tu esi aktīvā dzīvesveida piekritējs un tu vēlies braukt ar velosipēdu vai pat skriet ar savām aviatora saules brillēm, tad šis variants ir tev. Brillēm arī lēcas apakša, tā pat kā augšdaļa, ir kantaināka un šīs lēcas ir platākas nekā, klasiskajām brillēm. Tās noklāj lielāku daļu no tavas sejas, kas palīdz labāk aizsargāt pret saules gaismu.

sporty

Plastmasas

Ja tu esi vairāk tendēts uz modi, bet tik un tā vēlies saglabāt aviatora stila pieskaņu, tad plastmasa materiāla aviatori tev būs piemēroti. To siluets ir tāds pats kā aviatoriem, bet izskats ir pilnīgi citādāks. Rāmis ir veidots no biezākas līnijas, kas ļaus tev izskatīties sportiskāk un ikdienišķāk.

plastic

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment