Kā izvērtās 10 bērnu likteņi, kuri tika dēvēti par skaistākajiem pasaulē

 

Anastasija Bezrukova

Анастасия Безрукова.

Slavenā aktiera Sergeja Bezrukova uzvārda māsa sāka savu ceļu modelēšanas biznesā astoņu gadu vecumā, un mediji viņu nekavējoties sāka saukt par “meiteni ar eņģeļa seju”. Viņa sadarbojās ar slavenākajiem zīmoliem, reklamēja bērnu apģērbus un aksesuārus, viņas fotogrāfijas parādījās uz modes žurnālu vākiem ne tikai Krievijā, bet arī Eiropā.

Turklāt Anastasija ir filmējusies piecās filmās un, šķiet, ar to negrasās apstāties. Šodien meitenei ir 17 gadu, viņa joprojām ir pieprasīta kā modele un labprāt pieņem režisoru piedāvājumus darboties filmās un seriālos.

Lanija Greisa

Jaunās modeles karjera aizsākās trīs gadu vecumā, kad, pateicoties mammai, apmeklējusi savu pirmo kastingu, Lanija nodemonstrēja spēju bez jebkādas sagatavošanās pozēt kameras priekšā. Pat tad mazuli sāka saukt par “meiteni ar pārsteidzošām acīm”. Laneya senču vidū ir spāņi, amerikāņi un filipīnieši, no kuriem modele ieguvusi savu apbrīnojamo izskatu.

Pateicoties viņas talantiem, viņa joprojām ir ļoti pieprasīta. 17 gadus vecā modele savu karjeru nav pārtraukusi ne dienu un negrasās to darīt arī turpmāk, viņa sadarbojas ar vairākām aģentūrām un slaveniem zīmoliem.

Anastasija Kņazeva

Nastjai nebija pat trīs gadu, kad viņa pirmo reizi filmējās bērnu apģērbu reklāmā; četru gadu vecumā, pateicoties mammai, viņa kļuva par aktīvu fotosesiju un reklāmas kampaņu dalībnieci, bet sešos – britu izdevumā. Daily Mail nosauca Anastasiju Kņazevu par skaistāko meiteni pasaulē. Viņa sadarbojas ar modeļu aģentūrām, piedalās fotosesijās, ir vēstniece bērnu veikalu tīklam, kā arī sāka savu karjeru televīzijas kanālā STS Kids.

2020. gadā Nastja ieguva TEFI-Kids balvu kā labākā bērnu programmas vadītāja, un 2021. gadā STS kanālā parādījās vairāki jauni projekti ar 10 gadus vecas meitenes piedalīšanos.

Alana Tompsone

Šī burvīgā meitene savulaik apbūra visu pasauli ar savu šarmu un spēju mierīgi rīkoties kameras priekšā. Viņa uzvarēja skaistumkonkursā 2011. gadā, kad Alanai bija seši gadi, un pēc tam viņa sāka karjeru televīzijā, kur piedalījās populārajā TLC TV šovā “Toddlers and Tiaras”, un pēc tam kļuva par galveno varoni savā realitātes seriālā. “Here Comes Honey” Boo Boo”, kurā filmējās visa viņas ģimene. Šodien apburošajai, spontānajai mazajai meitenei jau ir 16, un viņu ir diezgan grūti atpazīt par bērnu skaistumkonkursa uzvarētāju.
Alana ir manāmi pieņēmusies svarā, taču necieš no nekādiem kompleksiem par to. 2018. gadā viņa sacentās televīzijas kanāla ABC pārraidē Dancing with the Stars: Juniors, un šobrīd regulāri piedalās realitātes šovā Mamma June: From Not to Hot, kas dokumentē viņas mātes svara zaudēšanas ceļu.

Lasi vēl: Prognoze 2024.gadam: Uzzini vislielāko pārsteigumu, ko sarūpējis tavs horoskops

Tiesa, Mamma Džūna šobrīd izcieš sodu cietumā par nelegālu narkotiku glabāšanu, un Alana atrodas savas pusmāsas aizbildnībā.
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment