Kā klājās skaitumkaralienei Eleanorai, kuru pirms 20 gadiem greizsirdīgs pielūdzējs aplēja ar skābi

Bijusī skaistuma karaliene nekad nav tā arī pilnībā atveseļojusies – tas nav iespējams. Bet viņa iemācījās dzīvot ar jaunu izskatu un priecāties, ka palika dzīva.

Rubenas Grigorjanas uzmanības izrādīšana skaistajai modelei Eleanorai nebija patīkama. Viņš gribēja ar viņu iepazīt kā gangsteris – nekaunīgi bloķējot ceļu ar automašīnu, kad meitene darīja savas ikdienas lietas.

Lasi arī: Aktieris Skanis ar asarām stāsta par pārdzīvoto: to nevar izslēgt no atmiņas (Video)

Meitene nevēlējās iepazīties ar divu metru garo tēvaini ar noziedzīgu izskatu. Bet mēnesi vēlāk viņš viņu atkal izsekoja…

Eleonoras neatlaidīgie lūgumi viņai netuvoties,  aizvainoja lepno uzņēmēju Grigorjanu un viņš iecerēja kaut ko šausmīgu. Eleonorai Kondratjukai nebija pat aizdomas par to.. visas viņas domas saistījās ar  Maskavu. Meitene Soču skaistuma konkursā ieguva prmo vietu un viņu uzaicināja uz Maskavu. Viņu gaidīja brīnišķīga nākotne, kurai nebija lemts piepildīties…

1999. gada septembra sākumā 17 gadus vecā Eleonora devās satikt draugu. Viņas ceļš veda caur skolas pagalmu. Tur viņai negaidīti uzbruka. Nezināma persona viņai izšļakstīja sejā skābi.

Meitene skrēja meklēt palīdzību dzimtajā skolā. Tur darba skolotāja, redzot, kādā stāvoklī viņa, nekavējoties viņu aizveda uz slimnīcu. Ārsti meitenei nedeva nekādas cerības un iespējas… Pārāk lielu kaitējumu nodarīja “ķīmija”.

Eleonoru ved uz slimnīcu

Eleonora šīs divas nedēļas nemaz neatceras. Viņa bija aizmirsta. Modele pēc ilgāka laika varēja redzēt sevi, savu jauno izskatu. Pirms tam ap viņu bija tumsa – redze bija pazudusi…

Visu šo laiku viņas māte bija blakus meitenei. Dienu un nakti sieviete nenogurstoši dežurēja pie meitas gultas, lūdzot. Apmeklēt ieradās viņas draugi – viņa nebija viena.

Kamēr Eleonora mēģināja atgūties, policisti meklēja noziedznieku, kurš to izdarīja…

Lai kā Rubens Grigorjans centās slēpt pēdas, viņš tomēr nonāca cietumā. Viņam sākotnēji tika iedoti 11 gadi. Tiesa gan beigās sodu samazināja no minimālajiem 5 gadiem līdz maksimāliem 9 gadiem, atkarībā no apstākļiem un uzvedības.

Rubens Grigorjans tiesā

Meitenes radinieki uzskatīja, ka tas ir daudz par maz, lai izpirktu vainu.

Pēc 20 gadiem Eleonora Kondratjuka ir glīta – tas viss pateicoties daudzu krievu un ārvalstu speciālistu centieniem. Kopumā tika veiktas aptuveni 200 operācijas, lai atjaunotu modeles veselību un izskatu.

Viņas redze ir slikta, ar vienu aci viņa neredz vispār, tāpēc Eleanora pastāvīgi nēsā tumšas brilles.

Bet tas viņai netraucēja rakstīt autobiogrāfisku grāmatu. Viņa to “rakstīja” neparasti – diktēja tekstu diktofonam. Vēlāk redaktors uzlika teikto uz papīra.

Pēc incidenta psihologi strādāja ar E. Kondratjuku. Pēc tam, kad viņa pati ir ieguvusi augstāko izglītību šajā virzienā. Tagad Eleanora palīdz citiem grūtās dzīves situācijās.

Pēc bijušās Soču skaistumkaralienes teiktā, viņa vīriešos kopumā nav vīlusies. Nav pamata baidīties un izvairīties no vīriešiem, tikai tāpēc, ka Grigorjans izrādījās ļauns un greizsirdīgs cilvēks, kurš nezina, kā pārdzīvot skaistas meitenes atteikumu.

Pirms kāda laika Eleonora apprecējās. Viņas vīrs ir pilnīgi nepubliska persona, viņš izvairās no plašsaziņas līdzekļiem. Ir zināms, ka vīrietis ir biologs. Kopā ar vīru Eleonora bieži lido uz ārzemēm – uz starptautiskiem simpozijiem un zinātniskām konferencēm.

Lasi arī: Atradām daudzus gadus pamestu māju un bijām pārsteigti cik labi tā saglabājusies – ej iekšā un dzīvo (+ FOTO)

Rubens Grigorjans jau sen tika atbrīvots no cietuma, taču nav zināms, kā attīstījās viņa liktenis un vai viņš nožēlo izdarīto.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment