Seni, bet arvien patiesi Vangas padomi kā piesaistīt laimi dažādās dzīves situācijās

Vanga un viņas padomi visiem dzīves gadījumiem palīdz cilvēkam atrast harmoniju ar apkārtējo pasauli.

Slavenajai bulgāru gaišreģei bija ne tikai īpaša dāvana nākotnes paredzēšanas ziņā, bet arī vienkārša pasaulīga gudrība, ar kuru viņa dalījās ar cilvēkiem, kuri pie viņas vērsušies pēc palīdzības, tiecoties pēc bagātības un vienkāršas cilvēciskas laimes.

 

Bulgāru redzētājs bija ļoti reliģiozs cilvēks, tāpēc mudināja apkārtējos dzīvot saskaņā ar baušļiem. Regulāri meli, liekulība, skaudība un dusmas var iznīcināt cilvēku no iekšpuses, un tāpēc biznesā un personīgajā dzīvē viņu vajā tikai neveiksmes, ziņo comandir.com.

Vanga ieteica cilvēkiem būt žēlsirdīgiem un piedodošiem, mīlēt vienam otru un cienīt citu cilvēku darbu. Lai vienmēr justos lieliski, cilvēkam jādzīvo tā, kā apkārtējā daba viņam liek: dienā būt aktīvam un dzīvespriecīgam, naktī atpūsties, atjaunot vitālo enerģiju.

Gaišreģe bieži atkārtoja, ka tikai aktīvs darbs un spēja iziet cauri šķēršļiem palīdzēs katram cilvēkam sasniegt savus mērķus. Viņa ieteica nevairīties no darba un vienmēr rīkoties pēc sirds pavēles.

Lasi arī: Dmitrijs nejauši izraka vecu lādi un dalījās savā atklājumā ar pasauli

Vanga īpašu uzmanību pievērsa ūdenim katra cilvēka dzīvē. Domu tīrība jāstiprina ķermeņa tīrībai. Gaišreģe bieži teica, ka cilvēkus, kuri ir “netīri”, gan garīgi, gan fiziski, dzīvē vajā tikai nepatikšanas. Vanga ieteica mazgāties vannā vai dušā tikai vakarā. Ja ikdienas režīms neļauj veltīt laiku peldēšanās procedūrām, kājas var mazgāt tikai pirms gulētiešanas, lai atbrīvotos no visas dienas laikā savāktās negatīvās enerģijas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kādus konkrētus soļus cilvēki var veikt laimes un mīlestības piesaistīšanai

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment