Seni, bet arvien patiesi Vangas padomi kā piesaistīt laimi dažādās dzīves situācijās

Daudzi cilvēki vērsās pie Vangas ne tikai ar vitāliem jautājumiem, bet arī ar sirsnīgu ticību viņas “maģiskajām” spējām. SLavenai gaišreģei tika lūgts ienest dzīvē labklājību, taču neviens nekad nesaņēma pozitīvu atbildi: Vanga ieteica cilvēkiem tiekties pēc tā, ko viņi vēlas, un sasniegt to patstāvīgi.

Tiem, kas vēlas kļūt par veiksmīgu un bagātu cilvēku, sākotnēji jānoskaņojas uz atbilstošas ​​kvalitātes dzīvi. Nav vēlams, lai mājā būtu salauzti trauki, saplaisājuši spoguļi un citi priekšmeti, kas norāda uz situācijas mazvērtību. Sena vai neparasta monēta var kļūt par talismanu, kas pievilina māju veiksmei un naudu. Jums tas jāuzglabā nomaļā vietā, prom no nevēlamiem skatieniem.

Lai budžets nebūtu pilns ar caurumiem, naudu vajadzētu nest tikai makā vai atsevišķā maisa kabatā. Arī atsevišķai vietai mājā vajadzētu būt līdzekļu uzkrāšanai. Nauda mīl kārtību un vairojas, ja tai ir savs atsevišķs “stūrītis” ar atbilstošu auru. Monētām blakus banknotēm nevajadzētu  stāvēt līdzās, lai enerģija netiktu sajaukta.

 

Vangas padoms mīlestības un laimes piesaistīšanai

Sievietes vērsās pēc palīdzības pie Vangas gadījumos, kad nevarēja atrast dzīves partneri. Vīrieši arī ieradās redzēt gaišreģi, vēloties ģimenes mieru un komfortu. Gaišreģe ieteica laimes meklējumus sākt ar sevi: ir svarīgi vienmēr būt labā noskaņojumā, lai enerģija no cilvēka nāktu tikai pozitīvi.

Vanga ieteica sievietēm saprast viņu būtību un mērķi. Pēc gaišreģes teiktā, sievietei ir jārūpējas par savām mājām, jāciena vīrietis un jādzemdē, jāaudzina bērni. Tikai kļūstot vājākai un mīkstākai, dāma var sagaidīt, ka atradīs sev cienīgu dzīves partneri, un pēc tam viņa nezaudēs savu jaunatklāto laimi.

Lai piesaistītu mīlestību savā dzīvē, ir svarīgi atbrīvoties no visa mājā ieplaisājušā stikla, ieskaitot spoguļus. Kā talismanam ir nepieciešams vairāk apaļu, gludu dažādu krāsu akmeņu, kas nes labu enerģiju un palīdz ātri atrast personīgo laimi. Jums tie jāuzglabā nomaļās vietās.

 

Arī interesanti: Vangas pareģojumi, kuriem drīzumā būtu jāpiepildās! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment