Kā mājas apstākļos ātri un efektīvi tikt galā ar aukstumpumpu? Pavisam vienkārši!

Vai jūs zināt, ka aptuveni 90% pieaugušo visā pasaulē ir pozitīvi pret vīrusu, kas izraisa aukstumpumpas? Iespējams, ka lielākā daļa šo cilvēku nekad neizjutīs šī vīrusa simptomus, bet dažiem var rasties problēmas ar biežiem recidīviem uzliesmojumiem.

Šie uzliesmojumi patiesībā ir herpes simplex vīrusa (HSV-1) simptoms. Ja persona pirmo reizi inficējas ar vīrusu, pēc dažām dienām viņam rodas herpes uzliesmojums, kas sliktākajā gadījumā var izraisīt drudzi, iekaisušu kaklu un galvassāpes. Šis vīruss diemžēl neatstāj ķermeni pēc šī sākotnējā uzliesmojuma, tas vienkārši paliek neaktīvs jūsu nervu šūnās.

Jauni uzliesmojumi var rasties jebkurā laikā, un to var izraisīt tādas lietas kā stress, hormonālās svārstības, operācija, drudzis, slimība vai pat saules iedarbība, taču kā jau iepriekš minēts, ne visi, kas ir inficējušies ar šo vīrusu piedzīv recidīvus uzliesmojumus. Ja esat viens no tiem cilvēkiem, kuriem šis vīruss mēdz uzliesmot, tad mums priekš jums ir dažas receptes, ko varat izmantot, lai nomierinātu vai saīsinātu šo uzliesmojumu ilgumu. Sīkāk lasiet nākamajā lapā!

Lasi vēl: Kā noteikt vai tev vai tavam partnerim ir STS? Der zināt!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā mājas apstākļos atbrīvoties no aukstumpumpas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment