Kā mājas apstākļos izārstēt stomatītu? Viens no iedarbīgākajiem līdzekļiem!

k-tulks stomatīts

Lielisks veids, kā mājas apstākļos izārstēt stomatītu un netērēt kaudzi naudas ārsta apmeklējumos un zālēs!

Stomatīts ir mutes dobuma gļotādas iekaisums, kas izpaužas kā sāpīgas čūlas uz mēles, vaigiem, smaganām. No šīs slimības nav pasargāts neviena vecuma cilvēks, un tās iemesli arī var būt dažādi – sākot ar traumu un higiēnas neievērošanu, līdz pat imunitātes reakcijai uz parazītiem.

Lasi arī: Kādēļ dzeramā soda ir viens no labākajiem un daudzpusīgākajiem produktiem? Fakti, ko vēl nezinājāt!

Mūsdienās medicīna ir ļoti dārga, un bieži vien meklējam veidus, kā ietaupīt naudu, mēģinot veselības problēmas atrisināt ar dabīgiem līdzekļiem vai tā sauktajām vecmāmiņu metodēm. Tā lūk arī šoreiz piedāvājam veidu, kā netērēt lieki naudu un ārstēt stomatītu mājas apstākļos!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā ir iespējams izārstēt stomatītu, lieki netērējot naudu, bet vienkārši pagatavojot šo līdzekli!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Edžus</cite>

    Nākamajā rītā nevarēju atvērt muti vispār. Paldies par laika izšķiešanu un par pagarinātām mokām.

    • <cite class="fn">Valēris</cite>

      Protams ka jūs nākamajā rītā nevarējāt atvērt muti.Jo šajā “ārstnieciskajā šķidumā” ir sāls un citrons.Abas šīs lietas kairina mutes dobuma gļotādu,tādā veidā palielinot stomatīta attīstību un kairinājumu.Vislabākās zāles pret stomatītu ir aptieka nopērkamās ziedes,kuru sastāvā ir lidokaīna hidrohlorīds un metiluracils,kas atsāpina un ārstē mutes dobumu,kā piemēru varu minēt:Sanagel,Stomagel. Vienmēr atceraties,internets nav ārsts!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Man ļoti palīdzēja dzeramā soda. Novārītu siltu ūdeni ielej nedaudz krūzē,sajauc ar vienu tējkaroti sodi. Paņem malciņu siltu maisījumu nedaudz patur mutē un izspļauj. Tā pāris reizes patur un sāpes pāriet un ātri sadziest. Es tā darīju 3 reizes dienā. Rītā, pustdienā un vakarā. Tai pašā dienā viss bija atmiris un vairs nesurkstēja. Varēju pāēst, padzert un pasmaidīt. Jo man viņi sametās uz iekšlūpām un nedaudz uz mēles.Grūti bija pasmaidīt. Nu jau ir pavisam labi.

Leave a Comment