Kā Maskavas ielā top iespaidīgais tirdzniecības centrs “Akropole” un kā tas izskatīsies (+FOTO)

Piektdien, 21. jūlijā, Maskavas ielā 257, Rīgā, norisinājās daudzfunkcionālā tirdzniecības centra “Akropole” laika kapsulas svinīgā ceremonija.

Pasākuma laikā viesi varēja apmeklēt topošā daudzfunkcionālā tirdzniecības centra būvlaukumu, uzzināt gan par plānoto ēku izvietojumu, gan arī par jauna līmeņa iepirkšanās un izklaides pieredzi, ko nākotnē piedāvās “Akropole”.

Kā informē būvniecības projekta pārstāvji, daudzfunkcionālā tirdzniecības centra “‘Akropole” izveide ir viens no vērienīgākajiem un nozīmīgākajiem komerciālajiem projektiem šajā desmitgadē Latvijā.

Kopš brīža, kad šī gada 7. aprīlī “Akropole” un SIA “Merks” parakstīja līgumu par būvdarbu uzsākšanu pilnā apjomā, projekts attīstās ļoti strauji. Tādēļ aizvadītajā pasākumā tika atzīmēta vīzija par šīs vietas attīstību, kā arī jaunās iepirkšanās un izklaides vietas pirmās aprises.

Pasākumā piedalījās Rīgas mērs Nils Ušakovs, Lietuvas Republikas vēstnieks Artūras Žurausks, SIA “Merks” priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš, “Akropole Rīga” vadītāja Saule Zabulionīte, kā arī citi viesi.

Lasi vēl: OCTA cenas varētu pieaugt vēl vairāk; Latvijā audzis arī autozādzību skaits

Tirdzniecības un izklaides centra “Akropole” kopējās investīcijas varētu būt gandrīz 200 miljoni eiro, žurnālistiem teica Ozoliņš. Viņš precizēja, ka šajās izmaksās iekļausies centra ēkas uzbūve, kā arī centra apkārtnē esošās infrastruktūras sakārtošana, kas paredz gan apkārt esošo ielu remontdarbus, gan arī atsevišķu estakāžu būvēšanu, lai centra apmeklētājiem būtu ērtāka piekļuve.

Ozoliņš arī atzīmēja, ka projekta īstenošanā plānots iestādīt vairāk nekā 700 jaunu koku, to skaitā arī vairāk nekā 400 dižstādu.

Lai uzzinātu vairāk un apskatītu FOTO galeriju ar to, kā norisinās būvdarbi un kā izskatīsies gatavais tirdzniecības centrs, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment