Kā Maskavas ielā top iespaidīgais tirdzniecības centrs “Akropole” un kā tas izskatīsies (+FOTO)

Savukārt topošā centra vadītāja Saule Zabuļonīte norādīja, ka jaunais centrs nodrošinās vairāk nekā 1500 darbavietu.

“Jebkura pilsēta var būt tikai priecīga, ka ir investori, kas ir gatavi ieguldīt 200 miljonus eiro un labiekārtot milzīgu pilsētas degradētu teritoriju, kā arī nodrošināt 1500 jaunu darbavietu. Līdz ar to Rīgas pilsēta ir ļoti gandarīta, ka šis projekts tiek īstenots tieši šeit un gribētu pilsētas vārdā novēlēt, lai “Akropole” veiktos gan ar tirdzniecību, gan ar ļoti svarīgas sociālas funkcijas nodrošināšanu – atpūtas un izklaides iespēju piedāvāšanu šīs apkaimes iedzīvotājiem, kuriem tas ir ļoti svarīgi,” savā uzrunā vēstīja Rīgas mērs Ušakovs.

“Akropolis Group” ir uzņēmumu grupa, kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. Patlaban “Akropolis Group” pārvaldībā ir “Akropole” iepirkšanās un izklaides centri Viļņā, Klaipēdā un Šauļos. Uzņēmums ir būvējis un attīstījis arī tirdzniecības centru «Akropolis» Kauņā, kuru 2008. gadā iegādājās Vācijas fonds.

Uzņēmumam pieder arī SIA “Delano”, kas pārvalda “CanCan Pizza” restorānu ķēdi, “Delano” pašapkalpošanās restorānus, “Caif Café” kafejnīcas un «Apollo» boulinga centru ķēdi.

Lasi vēl: OCTA cenas varētu pieaugt vēl vairāk; Latvijā audzis arī autozādzību skaits

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment