Jūs salasīsiet gurķus spaiņiem un ātrāk par citiem. Jaudīga un vienkārša gurķu stādu barošana

 Šajā rakstā es jums pastāstīšu, kā barot gurķu stādus, lai iegūtu spēcīgus un druknus stādus. Visas barošanas ir vienkāršas un pieejamas.

Pirmā barošana pēc dīgtspējas, 3-4 dienas vēlāk, jāveic, izmantojot ūdeņraža peroksīdu. Šāda mēslošana piesātinās augsni ar skābekli, kas veicinās ātrāku sakņu sistēmas attīstību, kā arī mēslošana dezinficēs augsni no melnkājas un citiem patogēniem, kas var iznīcināt jaunos stādus.

500 ml. 1 ēdamkaroti ūdeņraža peroksīda (3%) atšķaida ar ūdeni un pēc tam aplaista stādus pie saknes.

Dodiet nākamo barošanu, kad stādiem ir 3-4 īstās lapas. Šajā periodā augiem ir nepieciešams daudz uztura. Lai aktīvi audzētu saknes, barojiet stādus ar raugu. Raugs satur fosforu, kāliju, magniju, dzelzi, kā arī nodrošinās augus ar slāpekli un kaudzi citu minerālvielu, kā arī B, C, P grupas vitamīnus, kas paaugstina augu imunitāti un uzlabo attīstību.

Lai pagatavotu virsējo piebarošanu, ņem 10 gramus dzīvā rauga vai 1 tējk. sauso raugu un atšķaida 1 litrā silta ūdens, pievieno 1 tējkaroti cukura, šķīdumu labi samaisa un pēc tam atstāj uz 3 stundām. Šajā laikā raugs tiek aktivizēts un sāk izdalīt daudzas labvēlīgas vielas.

Lasi vēl: Vecmāmiņa uz soliņa man iedeva recepti uzkodai no parastām bietēm: gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)

Kad šķīdums ir ievadīts, to atšķaida ar ūdeni 1k1 un pēc tam aplaista stādus pie saknes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment