Kļūdas, ko sievietes 50+ pieļauj, valkājot parastus svārkus

Sveiki visiem, šodien mēs apspriedīsim dažas tipiskas kļūdas, ko sievietes pieļauj, izvēloties svārkus, tādā veidā padarot savus tēlus neveiksmīgus. Īpaši tas attiecas uz sievietēm gados, kad ir svarīgi uzsvērt priekšrocības un noslēpt iespējamos trūkumus.

Kļūda Nr. 1: zemas kvalitātes auduma izvēle

Izvēloties svārkus, ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību materiāla kvalitātei. Nekvalitatīvi audumi var ātri zaudēt formu, pārklāties ar plūksnām, kas uzreiz sabojās kopējo izskatu. Svarīgi, lai audums atbilstu stilam: piemēram, piegulošu modeļu gadījumā izvēlieties blīvus audumus, kas palīdzēs veidot siluetu.

Eksperts zina stāstīt, ka nākotnē vairs nevarēs norēķināties ar maksājumu kartēm

Kļūda Nr. 2: nepiemērots garums

Izvairieties no galējībām svārku garumā. Sievietēm pēc 50 gadu vecuma vajadzētu izvairīties no pārāk īsiem svārkiem, bet pārāk gari svārki var vizuāli saīsināt augumu.

Lasi vēl: Pasakains rabarberu un mežogu pīrāgs. Pavasarīgs gardums, kas iepriecinās ikvienu gardēdi!

Izvēlieties garumu, kas izskatās harmoniski ar jūsu augumu un auguma tipu, bieži vien ideāla izvēle ir garums līdz ceļgaliem vai nedaudz zem tiem.

Lasi vēl: Kāpēc es labprātāk izmetu nevajadzīgu apģērbu, nevis atdāvinu to citiem. Tevi, visticamāk, pārsteigs manas rīcības iemesls!

Kļūda Nr. 3: nepiemēroti topi

Izvēlieties topu, kas pēc materiāla un stila atbilst svārkiem. Piemēram, smags vilnas džemperis dīvaini izskatīsies kopā ar viegliem, gaisīgiem svārkiem. Izvairieties no disonanses starp smagiem un viegliem audumiem, kā arī pievērsiet uzmanību apjomu kombinācijām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment