Kā nopirkt bez pesticīdiem audzētus banānus: pievērs uzmanību uzlīmēm. Tās visu izskaidros!

Šeit mārketinga eksperti saskārās ar izaicinājumu. Pamēģini iekļaut visu nepieciešamo informāciju uz papīra strēmelītes, kas ir tikai mazliet lielāka par pastmarku!

Viltīgs izgudrojums

Tomēr viltīgie mārketinga speciālisti tika galā ar šo uzdevumu. Mūsdienās banānu uzlīmes sniedz mums informāciju tieši par trim lietām.

Pirmais punkts ir augļa izcelsmes valsts, otrs sniedz informāciju par ražotāju, bet trešais – par konkrētā banāna nogatavināšanas apstākļiem.

Ar izcelsmes valsti un ražotāju viss ir vienkārši. No šiem datiem var uzzināt, cik ilgs laiks pavadīts, nogādājot banānu līdz tavam vietējam veikalam.

Taču nogatavināšanas apstākļi un konkrētas banānu partijas audzēšanas metodes ir ļoti svarīgas ikvienam, kurš pievērš uzmanību savai vese**bai.

Nepieciešamā informācija

Svarīgs ir četru vai piecu ciparu kods, kas noteikti ir uz katras uzlīmes. Esi uzmanīgs! Ja kods ir četrciparu un sākas ar trijnieku vai četrinieku, tad auglis, kas nonācis tavās rokās, audzēts saskaņā ar intensīvās lauksaimniecības kanoniem.

Un tas nozīmē visu veidu pesticīdus un citas ķīmiskas vielas!

Ja ieraugi uzlīmi ar piecu ciparu kodu un tas sākas ar astoņnieku, tad banāns satur ĢMO (Ģenētiski modificētus organismus). Apsveicam! Tavās rokās ir ģenētiski modificēts auglis.

Varbūt šī konkrētā modifikācija ir nekaitīga, taču, kā pats saproti, neviens nevar sniegt simtprocentīgu kvalitātes garantiju.

Un visbeidzot, piecu ciparu kods, kas sākas ar devītnieku, būs iemesls, lai mierīgi uzelpotu. Šāds kods liecina, ka tavās rokās esošais banāns ir audzēts tradicionālā veidā, bez ĢMO un ķīmiskām vielām. Šo augli var droši lietot pārtikā.

Lasi arī: Vēlies izaudzēt 800+ kg kartupeļu uz 100 kvadrātmetriem zemes? Dalos viltībiņā, kā iegūt brangu ražu, bez kraupja un stiepļu tārpiem

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Tagad tu skaidri zināsi, kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties banānus, kas nekaitē tavai un tavas ģimenes veselībai! Laipni lūgts sniegt komentārus un dalīties ar rakstu sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment