Netici visiem “uh” un “ah” jeb kā noteikt, kad sieviete tik tiešām ir sasniegusi orgasmu?

Vagīnas sieniņu saraušanās

Sievietei, orgasmam tuvojoties, un tā laikā viļņveidīgi (saspringst, atslābst, saspringst, atslābst) saspringst vagīnas sieniņas. Ir sievietes, kurām to var just izteiktāk un sievietes, kurām to var just mazāk – viss atkarīgs no viņas ķermeņa īpašībām, taču, ja būsi vērīgs, tad garām šo nepalaidīsi.

Acu zīlīšu paplašināšanās

Sievietei pēc orgasma sasniegšanas, paplašinās acu zīlītes. Šo pazīmi gan tev būs grūtāk noteikt, ja ar seksu nodarbojaties tumsā, kad cilvēku acu zīlītes “automātiski” kļūst lielākas.

Ādas piesārtums

Sievietei veidojas ādas piesārtums brīdī, kad viņa ir sasniegusi uzbudinājuma stāvokli – visizteiktāk var redzēt, ka piesarkst lūpas, vaigi, krūtis un dzimumorgāni. Lai noteiktu vai sievietei bijis orgasms, vadoties pēc ādas piesārtuma, tev ir jāsalīdzina ādas apsārtuma līmenis uzbudinājuma laikā un pēc dzimumakta – ja ādas sārtums ir saglabājies, tad orgasms ir sasniegts, bet, ja apsārtums izplēnējis, tad orgasms nav sasniegts.

Elpošanas ātruma izmaiņas

Tikpat kā visas, mēģinot notēlot orgasmu, elpo ātri un virspusēji, bet patiesībā, kad sieviete sasniedz orgasmu, ir pilnīgi pretēji – viņa elpo dziļi, bet mierīgi. Nereti elpošana pat saskan ar vagīnas sieniņu saraušanās un atslābšanas ritmu.

Muskuļu saspringums

Orgasma laikā sievietes muskulatūra saspringst. Atkarībā no viņas ķermeņa īpatnībām, saspringums var būt izteiktāks un vai mazāk izteikts. Šo pazīmi vislabāk var redzēt, kad orgasms ir, tā teikt, tikko beidzies – viņas muskuļi tūlītēji atslābst. Turpretī, ja orgasms nav sasniegts, tūlītēju atslābumu nenovērosi.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment