Kā novērst apģērba nepatīkamo aromātu bez tā mazgāšanas?

1. Ieliec avīzi mitrajos apavos. Ja esi visu dienu staigājis slēgtos apavos, tad tas ir tikai normāli, ka iesūkušies sviedri sāks nelāgi ost. Mēs iesakām ielikt saņurcītus avīzes gabalus apavos un atstāt kaut uz 4 stundām – avīze iesūks ne tikai mitrumu, bet arī nepatīkamo aromātu! To pašu vari darīt arī ar apģērbu.

02-newspaper-things-that-de-stink-clothes-76631609-nejauphoto

2. “Iztvaicē” apģērbu. Ja tev ir pieejams tvaika gludeklis – ideāli, bet, ja nav, tad pakar apģērbu vannas istabā, kamēr mazgājies – tvaiks padara auduma šķiedras “atvērtākas” un mīkstākas, savukārt dušas želejas un šampūna aromāts caur šo tvaiku “iesmaržinās” apģērbu.

03-steam-things-that-de-stink-clothes-21170259-ze_pedro

3. Apsmidzini apģērbu ar degvīnu. Nopērc uzpildāmo smaržu pudelīti un iepildi tur degvīnu (bez garšas piedevām). Apsmidzini tās vietas, kas ož un ļauj pilnībā izžūt (ideāli, ja atstāsi saules gaismā). Šādi no apģērba pazudīs jebkāds aromāts.

Lasi vēl: 10 vīriešu ģērbšanās kļūdas, kuras atbaida sievietes – #3 it īpaši!

07-vodka-things-that-de-stink-clothes-37876760-nikitos77

4. Uzber dzeramo sodu. Uzber dzeramo sodu biezā slānī uz tām apģērba vietām, kurām nepieciešams “atsvaidzināties”, un ļauj sodai iedarboties uz vismaz pāris stundām. Soda apsorbēs mitrumu un novērsīs nepatīkamo aromātu. Pirms apģērba uzvilkšanas nokrati sodu no auduma.

08-baking-things-that-de-stink-clothes-36201124-geo-grafika

5. Atsvaidzini apģērbu ar gaisa atsvaidzinātāju. Ja nav nekā cita pa rokai, tad vari izlīdzēties arī ar gaisa atsvaidzinātāja uzpūšanu smakojošām apģērba daļām, bet pirms velc apģērbu atpakaļ, ļauj tam izžūt – tādā veidā tas neiesūksies tev ādā un nekairinās to.

96ff34c60a37fca6a27eb99acd8176e0_are-air-fresheners-bad_580x326_featuredimage

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    bla kas tas par stulbumu loxi

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment