Kā pārdzīvot šķiršanos kā vīrietim pieklājas?

Ikvienas nopietnas attiecības, kad tās ir beigušās, atstāj vai nu vienu vai abus cilvēkus ar vismaz mazliet salauztu sirdi. Pat, ja šķiršanās ir abpusēja, ļoti civila un nobriedusi, kad jūs abi spējat loģiski spriest par to, ko jūs katrs vēlaties un sagaidāt, tas nenozīmē, ka šādās šķiršanās izpaliek sāpēs.

Pienācis reālais šķiršanās brīdis

Lūk, šeit situācija jau kļūst nepatīkama. Šis ir īstais laiks, kad uzdot jautājumus, kuri tevi ir nomocījuši pēdējā laikā, jo tu nevēlēsi pavadīt laiku domājot par tiem pēc šķiršanās. Varbūt arī jūs atrodat ko tādu, ko patiešām var labot un, kas nav iemesls šķiršanās solim. Pāris jautājumu piemēr:

Ko mēs varam darīt, lai šīs attiecības darbotos?
Ko es varu darīt, lai padarītu attiecības labākas?
Kādēļ Tu vēlies beigt šīs attiecības?
Vai Tev ir kāds cits vīrietis?

 

Šķiršanās laikā saglabā savu pašcieņu. Neizplūsti sevis žēlošanā vai viņas vainošanā, jo tāda uzvedība noteikti neraisīs labas domas dāmas prātā. Cieni gan savi, gan savu draudzeni. Piedāvā kaut ko tādu, kā tu varētu glābt šīs attiecības, bet dari to tikai tad, ja tu to patiesi vēlies un soli to, ko tu vēlies un esi spējīgs izpildīt.

Pēc šķiršanās

Cilvēki mēģinās tev sniegt padomus, kā “atveseļoties”, bet patiesība ir tāda, ka tas vienkārši pāriet, tad kad tas pāriet. Tas ir laiks, kad tu pavadi vakarus mirkstot asarās, dodoties uz sporta zāli vai atrodot draugu, kuram garāžā ir boksa maiss, kur nemiera brīžos padauzīt. Tikai atceries, ka attiecības ir beigušās un nav vairs vērts par tām domāt, rodot cerības uz to atjaunošanu. Te būs pāris ieteikumi, ko darīt un ko nedarīt:

  • Esi saprātīgs. Neiestājies armijā, nenodzen savus matus vai nedari kaut ko ārkārtēji muļķīgu, bīstamu. Tas noteikti nepalīdzēs ne tev, ne viņai.
  • Tava ģimene un draugi ir ar tevi! Nekautrējies jautāt viņiem pēc atbalsta, vienkārši uzaicinot uz kino teātri, lai tev laiks nav jāpavada tik ļoti neierastajā vienatnē.
  • Nodarbini sevi! Koncentrējies uz savu karjeru, fizisko formu, grāmatu lasīšanu. Dari to, kam tev nebija laika, kad tu biji attiecībās. Tas nodarbinās tavu prātu un tu uzlabosi savu pašsajūtu.
  • Izvairies no viņas. Neklausies, kad cilvēki stāsta par viņu, neseko viņai sociālajos portālos, arī viņas draugiem. Izvairies no jebkādas informācijas par viņu. Tas būs pārejoši, bet tu pats sapratīsi, kad pienāks laiks, kad tu būsi gatavs viņu redzētu un runāt ar viņu.
  • Nemeties citas skavās! Tas tev nepalīdzēs sadziedēt savas rētas un tu traucē dzīvot arī otram cilvēkam, kuru tu ievelc savās skavās. Ļauj sev sērot un tikt tam pāri.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment