Kartupeļu biezenis ir lieliska piedeva, kas labi sader ar zivīm, gaļu vai dārzeņu salātiem.
Taču, lai pagatavotu garšīgu un maigu piedevu bez gabaliņiem, ir jāpieliek pūles.
Pirmkārt, kartupeļus vajadzētu saberzt tikai tad, kad tie ir karsti, kad mitrums iztvaiko.
Pēc tam karstajam garnīram jāpievieno sviests, kam seko piena produkti. Masu labi izmaisa.
Blenderi labāk nelietot. No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka šī ierīce palīdz ātrāk pagatavot ēdienu un vienkāršo procesu.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Triks, kā duļķainu buljonu pāris sekunžu laikā padarīt neticami dzidru
Taču ir arī jāsaprot, ka iegremdējamais blenderis var pārvērst biezeni lipīgā masā, kas var tieši radīt kunkļus.
Ir pieļaujams izmantot mikseri, taču ar mazu ātrumu. Vienlaikus biezenim pakāpeniski pievienojiet pienu.
Tādā gadījumā garnējuma tekstūra būs perfekta.