Kā stilīgi izskatīties strīpās?

Daudzi vīrieši vēlas izcelt savu stilu ne tikai ar vienu krāsu, tāpēc viņi izvēlas apģērbus ar strīpām, kuras ir dažādos toņos vai dažādās krāsās. Te būs 5 noteikumi, kuri būtu jāievēro, nēsājot strīpainus apģērbus.

  1. Izvēlies vertikālās līnijas

Principā, tev ir tikai 2 opcijas, no kurām izvēlēties- horizontālas vai vertikālas strīpas. Daudzos gadījumos horizontālās līnijas izskatās daudz stilīgāk un ir arī daudz pieejamākas veikalu plauktos, bet tev derētu labāk izvēlēties vertikālās līnijas, ja tu esi apaļīgas miesas būves, jo tad tevi krekls padarīs vizuāli slaidāku. Hooded mac, £70, topman.com.

  1. Izvēlies smalkākas līnijas

Tā kā ar horizontālajām līnijām ir pilni veikalu plaukti un, ja tu esi sportiskas miesas būves, tad ir grūti izdarīt nepareizo izvēli. Mēs apskatīsim vairāk vertikālās līnijas. Izvēlies smalkākas un biežākas līnijas drīzāk, nekā biezas līnijas, kad uz krekla tās ir elementāri saskaitāmas jau ejot tev pretī pa ielu.Editor’s pick: polo shirts are back, and the 70s versions are the best Vintage style polo shirt, £40, fila.co.uk

  1. Izvairies no kontrastējošām krāsām

Tava krāsu gamma ir pilnīgi atkarīga no tavas gaumes un tavām vēlmēm, bet nevajadzētu izvēlēties kombinēt krāsas, kuras krāsu aplī atrodas pretējās pusēs. Piemēram, sarkans/zaļš, dzeltens/violets, zils/oranžs. Tās būs pārāk uzkrītošas un “skaļas”. Tas nebūs pilnīgs baudījums acīm.

  1. Bikses ar sīku strīpojumu

Šāda tipa bikses ir kļuvušas ļoti populāras. Tās ir viegli nēsājamas un pieskaņojamas jebkurai dzīves situācijai, sākot no biznesa tikšanās līdz pasēdēšanai bārā. Tu izskatīsies eleganti jebkurā gadījumā. Šis ir viens no pirkumiem kādam ir jābūt katra vīrieša skapī.

  1. Nevelc klaunu zeķes

Tev varētu likties, ka tu esi asprātīgs un ar “odziņu”, uzvelkot zeķes ar horizontālām, biezām, krāsainām līnijām. Tomēr tu kļūdies. Ja tu nevēlies izskatīties kā klauns, tad labāk šādu zeķu pāri atstāj veikala plauktā vai, ja tās jau ir nonākušas tavās mājās, tad sāc zeķes izmantot kā putekļu slaukāmo lupatiņu. Tas būs labāks pielietojums.

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment