Kā tikt galā ar nepatīkamiem traipiem tualetes podā. Tam pat nevajadzēs birsti. Viegli un vienkārši!

Lai arī traipu tīrīšana tualetē nav jūsu iecienītākais pienākums, tā ir nepieciešama regulāri, jo ir svarīgi atsvaidzināt vannas istabu no laika uz laiku.

Tomēr, vadoties pēc alergologu ieteikumiem, ir vēlams izvairīties no tualetes poda ķīmiskajiem tīrīšanas līdzekļiem.

Vairāki tualetes tīrīšanas līdzekļi satur vismaz 10% sālsskābes, kas ir potenciāli kaitīga veselībai. Dažos gadījumos šie produkti var saturēt pat vairāk nekā 50% sālsskābes.

Šī ķimikālija ir ļoti kaitīga ādai un toksiska, ja tā nonāk mūsu organismā. Ieelpojot šādus ķīmiskos savienojumus, tie var izraisīt nieru bojājumus, acu asarošanu un elpceļu kairinājumu.

Ja jums nonāk šāds līdzeklis uz ādas, ir svarīgi nekavējoties nomazgāt rokas ar ziepēm un ūdeni.

Lai izvairītos no jebkāda kaitējuma veselībai, ir iespējams izmantot pašu pagatavotus, dabīgus līdzekļus tualetes tīrīšanai. Tie ir nekaitīgi, efektīvi un toksicitātes risks ir zemāks.

Arī interensatil: Vīramāte novērtēs: 4 slepenās sastāvdaļas, kuras nepieciešams pievienot kotletēm, lai tās būtu sulīgas

Turklāt jūs varat aizmirst par beršanu.

 

Soda ir spēcīgs dabas tīrīšanas līdzeklis, kas cīnās ar nepatīkamajām smaržām, savukārt traipus tīra ūdeņraža peroksīds un vēl tas novērš kondensāta mitruma izraisītus pelējums vannas istabā.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kādas sastāvdaļas Tev vajadzēs

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment