Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no kodēm. Neiedomājama metode…

Kā atbrīvoties no kodēm? Šo jautājumu, iespējams, uzdod daudzas saimnieces.

Piekrītu, ka ir ļoti nepatīkami, kad atverat drēbju skapi, un no turienes izlido kode. Ir labi, ja tā neko nav sabojājusi. Bet ļoti bieži uz savām lietām atrodam kodes uzturēšanās pēdas. Tad rodas jautājums, kā ar tām cīnīties.

Šeit izvēle ir diezgan liela, kāds dod priekšroku speciālu līdzekļu iegādei veikalos, bet citi izmanto savas, vienkāršas un pārbaudītas metodes cīņai ar dažāda veida kodēm un to kāpuriem.

Kā atbrīvoties no mājoklī mītošajām kodēm, neizmantojot īpašus līdzekļus? Vienkāršs un efektīvs līdzeklis, kas palīdzēs mums atbrīvoties no varmākām, ir kastaņkoks. Rudenī zem kokiem jāsavāc kastaņu augļi, jānotīra tos no zaļās mizas.

Lasi vēl: Kā vakar pirkta: triki, kā saglabāt maizi ilgstoši svaigu

Lasi vēl: Kāpēc suns liek galvu uz saimnieka pleca: ko tas vēlas pateikt

Atnākot mājās, kastaņi divas nedēļas jāžāvē istabas temperatūrā. Tad noslaukiet tos ar sausu drānu, un tie ir gatavi palīdzēt atbrīvoties no varmākām.

Tad, kad, uzkopjot māju, sakārtojat garderobi, izņemiet visu no plauktiem, noslaukiet tos un nolieciet visas lietas atpakaļ savās vietās.

Izkārtojiet daļu kastaņus izlases veidā uz plaukta. To pašu metodi cīņai ar pārtikas laputīm var izmantot arī virtuvē.

Kastaņi ir labs līdzeklis, lai atbrīvotos no pārtikas kāpuriem. Pārbaudiet šo metodi praksē, un jūs vienkārši aizmirsīsiet par laputīm un kodēm mājās!

Arī interesanti: “Viņiem nav nekādu šķēršļu.” 4 unikālākās zodiaka zīmes, kurām nav robežu pat uz veiksmi

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment