Kā labot sliktu pirmo iespaidu

1. Izlem, vai sniegt atbildes reakciju

Ja esi sniedzis sliktu pirmo iespaidu, izdomā, vai vispār ir vajadzība to mainīt – kas ir tas cilvēks, kura uzskatu vēlies mainīt? Dažkārt cilvēki vienkārši irapsēsti ar to, ka vēlas radīt perfektu pirmo iespaidu, bet ne vienmēr tas ir vajadzīgs.

Mēs visi šad tad veidojam sliktus pirmos iespaidus, bet tas ir tikai cilvēcīgi, tādēļ ja jūsu savstarpējām attiecībām nav nozīmes, labāk vienkārši palaid to vaļā!

2. Atvainojies

Ja nav izdevies kāds joks vai esi pateicis ko nelāgu pirmās sarunas laikā, nav jāpadodas – pastāv vēl opcija atvainoties un mēģināt vēlreiz. Ja vēlies nodibināt ar cilvēku kaut kādas attiecības, tam nevajadzētu būt tik grūti – atliek tikai saņemties.

3. Atzīsti savu kļūdu, bet “neuzsēdies” uz tās

Ja nav sanācis tā, kā esi vēlējies, tas nenozīmē, ka tev tagad ir jādomā, ka esi neinteresants vai neveiksmīgs cilvēks.

Un, ja konkrētajā situācijā sāksi daudz atvainoties un visu laiku atgriezīsies pie neveiksmīgās situācijas, tu visu padarīs vēl vismaz 3 reizes neērtāku.

4. Atceries, ka ne vienmēr pirmais iespaids ir svarīgākais

Jā, iespējams, tu esi sabojājis pirmo iespaidu par sevi, bet ne visiem cilvēkiem tas šķiet svarīgākais. Ja otram būs vēlēšanās tevi iepazīt vairāk, tad viņam interesēs tieši citas situācijās, kurās viss nav tik neērti. Tev pat nav jāpiemin pirmā reize, kad iepazināties, vienkārši nākamajā reizē centies radīt labāku iespaidu.

 

Avots: www.artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment