Kā nēsāt rozā krāsu, nezaudējot vīrišķību?

Reiz senākos laikos, rozā krāsa tika uzskatīta kā vīriešu krāsa, bet zilā bija meiteņu. Tas bija tāpēc, ka rozā bija kā atvasinājums no sarkanās krāsas, kura ir asins un kaujas krāsa. Bet zilā, cerību krāsa, bija meitenēm.

Tagad mēs zinām, ka populārāks uzskats ir, ka rozā krāsa ir meiteņu krāsa, bet zilā ir puišu. Tomēr, tas viss ir maldi- neviena krāsa nepieder nevienam dzimumam.

Kā Tu vari iekļaut rozā krāsu savā garderobē?

Statistika liecina, ka vīrieši, kuri nēsā rozā krāsu, vairāk saņem komplimentus no sievietēm, ir labāk izglītoti un ir labāk pelnoši, nekā biedri, kuri ir ģērbušies klasiskajos baltajos kreklos.

tone

Ja tev ir tumšāka ādas krāsa, tad tev labāk izskatīsies gaišāku toņu krekli, bet, ja tava āda ir pavisam gaiša, tad tev labi izskatīsies arī spilgtāks tonis.

Ja tu vēl neesi gatavs savam pirmajam rozā kreklam, tad sāc ar akcentiem. Eksperimentā ar tādiem akcentiem kā kaklasaitēm vai krūšu kabatas lakatiņiem.bowtie

Visvienkāršākais veids ir sākt ar pogājamajiem, klasiskajiem krekliem, kuri vienmēr un gandrīz visiem izskatās labi.

start

Rozā krāsa ir sakombinējama gandrīz ar jebkuru citu krāsu. Velc rozā kreklu ar vesti, uzvalku vai žaketi. Tas tikai paspilgtinās un uzlabos tavu tēlu. Tomēr, neaizraujies pārāk ar šo toni, lai neizskatās tā, ka tevi ir pārņēmis tikai rozā krāsas vilnis.

charcoal

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment