Kafija ar jumtiņu veselībai
Pagatavo melnu kafiju pēc sev vēlamā stipruma un pievieno 1-2 tējkarotes (pēc vēlamā salduma) medus un 40ml herbālā liķiera (tautā saukto balzāmu) – pievieno šīs abas sastāvdaļas, kamēr kafija vēl nav “ievilkusies”.
Kafija ar jumtiņu baudai
Pagatavo kafiju ar pienu (vai kafijas/saldo krējumu) pēc sev vēlamā stipruma un attiecības un kad kafija ir “ievilkusies”, pielej 40ml mokas.
VIDEO:
Kāds vēl alkohols sader ar kafiju? Pēc būtības, kafijai var pievienot jebkādu alkoholu – pat vodku, taču ir jāatrod tam piemērots pagatavošanas veids. Piemēram, rums lieliski der kafijas kokteiļos, bet lazdu riekstu liķieris – ledus kafijas dzērienos!
Lasi vēl: Labs triks, kā uzlabot ledus kafiju – tas jāzina visiem ledus kafijas cienītājiem!
Avots: bustle.com
Tevi noteikti interesēs
- Rīgā mani apturēja likumsargi un lūdza mani pārkāpt ceļu noteikumus un beigās man atnāca sods: stāstu kas notika
- Austrāliešu ģimene pārcēlās uz Latviju: viņiem bija grūti pierast pie konkrētām lietām ko mēs darām
- Pēc šī incidenta es vairs nekad nepalīdzēšu svešiniekiem izņemt naudu no bankomāta
- Kāpēc zirņu zupa sanāk bez garšas: kļūda, ko pieļaujam gandrīz visi
- Kas patiesībā notiek ar auto, ja ar to brauc tikai reizi nedēļā
- Rets ziemas ķiploku stādīšanas veids pēc “latviešu metodes”; neticēju solītajiem rezultātiem, kamēr es to neizmēģināju







