Uzzini, kā katras zodiaka zīmes pārstāvji vislabāk tiek galā ar emocionālām sāpēm

Dvīņi

Dvīņiem piemīt slieksme pārāk daudz raizēties par problēmām, taču censties no tām aizbēgt tā vietā, lai ķertos pie risināšanas. Viņi viegli pakļaujas skumjām.

Vēzis

Vēži kļūst ļoti emocionāli pēc satricinošiem notikumiem viņu dzīvēs. Kad viņi jūtas īpaši slikti, šīs zīmes pārstāvji cenšas izvairīties no pasaules.

Lauva

Lauva savu stresu izliek uz visu apkārtējo pasauli. Katru reizi, kad viņi jūtas noskumuši vai dusmīgi, visi to redz. Dažreiz viņi mēdz pārspīlēt un uzvesties kā mocekļi, kaut arī noticis tikai neliels sīkums.

Jaunava

Kad jaunava jūt skumjas vai dusmas, šīs zīmes pārstāvji kļūst truli, nejūtīgi un tiecas pretoties visam, kam vien var.

Svari

Svari norij visas savas dusmas un skumjas un parasti izliekas, ka viss ir kārtībā.

Skorpions

Kad skorpioni pieredz negatīvas emocijas, viņi mēdz uzvesties kā īsti velnēni. Viņi kļūst ļauni, kad dusmojas, un izolē sevi, kad ir noskumuši. Viņi piedzīvo straujas garastāvokļu maiņas.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir viegli ieslīgt smagā depresijā pat tad, kad sākumā viņi ir tikai mazliet noskumuši. Viņi kļūst letarģiski un sāk izmantot dažādas atkarību izraisošas substances, piemēram, alkoholu, lai kaut kā atvieglotu savu stāvokli.

Mežāzis

Arī mežāžiem piemīt slieksme pārāk daudz satraukties par savām problēmām. Un, kad problēmas kļūst pārāk lielas, viņiem zūd motivācija un iestājas bezcerība. Viņiem vajadzīgs tonnām gribasspēka, lai izvilktu sevi no depresijas.

Ūdensvīrs

Kad viņus skar negatīvas emocijas, ūdensvīri izliekas, ka nemana apkārt notiekošo un turpina tēlot prieku.

Zivis

Līdzko zivīm parādās problēmas, šīs zīmes pārstāvji sāk kompulsīvi satraukties un pārdzīvot. Viņi cenšas atcerēties ikvienu slikto lietu, kas ar viņiem jebkad notikusi, kas liek nemieram un skumjām uzkrāties arvien lielākos apmēros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment