Nekaunība, cik šis “ubags” nopelna uz ielas mēnesī

31B5475500000578-3469777-image-a-1_1456770070546

Ubagotājs Apvienotās Karalistes ielās dienā nopelna iespaidīgu summu, lūdzot naudu veikalu apmeklētājiem un garāmgājējiem, tēlojot bezpajumtnieku, par spīti tam, ka viņam ir pajumte.

Stīvs Evans, Volverhemptonas darba padomnieks un vides priekšnieks apgalvo, ka diedelējošajam vīrietim ir pieņemams mājoklis un viņš pircēju priekšā izliekas par bezpajumtnieku.

Viņš papildina: “Mēs zinām, ka vīrietis nav bezpajumtnieks, jo viņam ir reģistrēta dzīvesvieta un viņš dzīvo pieņemamā mājoklī. Par spīti tam, viņš sēž pilsētas centrā visu dienu.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, cik šis ubags pelna:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Ta nav nekada nekauniba. Cilvekiem nauda ir un vini grib but labi pret citiem. Pat miljonari ubago. Bet simtiem eiro diena uz ielas. Lai veicas.

  • <cite class="fn">uk</cite>

    jup taa ir taisniiba par tiem ubagotaajiem.. ir bijussi gadiijumi ka piebrauc caliitis ar glaunu bembi paargeerbjas un saak ubagot te pataas wolverhamptonaa!! sukas pelna vairaak nekaa mees normaalie stradnieki!! tapee nekad nedodu vinjiem naudu!! tikai kautko dzeramu vai eedamu!!!

  • <cite class="fn">Friki</cite>

    Lai nu kam,bet organizaacijam un “labdariibas iestaadeem” toch naudu dot nevajag…:-)Ja nu gribas,tad labaak ubagiem un ielu muzikantam.Ja nu kaadam ar vajag tam alkoholam,tad vajag,bet tie gan ir meli,ka shamie pelna taadas summas.Protams,ir dienas,kad kaads lielaaks graabiens un taa,bet nu apgalvot,ka ubags pelna taadu vai shitaadu konkreetu summu ir absurdi un smiekliigi,piemeeram aukstaa,veejainaa un lietainaa laikaa nereti nedabuu neko..

Leave a Comment