Nekaunība, cik šis “ubags” nopelna uz ielas mēnesī

Vīrietis, kura identitāte netiek atklāta, naudu diedelē Volverhemptons pilsētas centrā, un viņa ienākumi dienas laikā ir vidēji 500 sterliņu mārciņas(665 eiro) un nedēļā tas sastāda aptuveni 2 500 sterliņu mārciņas (3 280 eiro).

Iespējams, ka viņš apbraukā vairākas pilsētas, tādējādi iekasējot vēl vairāk naudas, vairāk nekā nopelnam mēs.

Žēl, ka tajā pašā laikā ir daudz citu cilvēku, kuriem noderētu finansiāla palīdzība, bet šie indivīdi vienkārši izmanto cilvēku dāsnumu.

Neuzskatu, ka tas ir pieņemami.”

Prestižajos rajonos ubagojošie nemaz nav bezpajumtnieki, šie cilvēki vienkārši vēlas iegūt naudu, ko notriekt alkoholā.

Viņš piemetina: “Diedelēšana un ubagošana nekur nav pazudusi, es nedomāju, ka kādam patīk atrasties pilsētas centrā, ja iepērkoties vai dodoties uz darbu tevi uzrunā kāds, kurš vēlas iegūt naudu. Lielākoties tie ir profesionāli diedelētāji.”

Evans apgalvo, ka sadarbosies ar vietējām varas iestādēm, lai tie, kuri nodarbojās ar krāpniecību nonāktu tiesas priekšā un tiktu sodīti.

Kāds pilsētas centrā sastaptais 28 gadus vecais ubags ir uztraucies, ka Evana izteikumi var samazināt civiliedzīvotāju vēlmi ziedot viņam naudu.

26 gadus vecais bezpajumtnieks Ešs Kūpers
28 gadus vecais bezpajumtnieks Ešs Kūpers

Viņš pastāsta: “Daži no mums tik tiešām ir bez pajumtes un mums nepieciešama nauda pajumtes nodrošināšanai un pārtikai, nevis alkoholam.

Tas ir nepatīkami, ka daži no mūsu visus sabojā mūsu reputāciju. Lielākoties viņi ir profesionāļi, kas iemācījušies izmantot cilvēku dāsnumu.”

Kevins Stauntons, Sv. Džordža labdarības nama menedžeris lūdzis cilvēkiem “nedot naudu ubagiem”.

“Ir cilvēki, kuriem patiesi nepieciešama palīdzība, tā vietā šo naudu saņem profesionālie ubagi. Labāk būtu naudu investēt organizācijās un labdarības fondos, kas palīdz bezpajumtniekiem.

Ja jūs uztrauc tas, kā ubags iztērēs jūsu iedoto naudu, labāk nopērciet viņam siltu tēju vai ko ēdamu. ”

Seržants Pauls Frīrs pastāsta: “Mēs vēlamies palīdzēt cilvēkiem, kuri nespēj vērsies dažādās instancēs, lai lūgtu palīdzību. Tomēr, diedelēšana ir noziegums un tie, kuri ignorē varas iestāžu brīdinājumus nonāks tiesas priekšā.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Ta nav nekada nekauniba. Cilvekiem nauda ir un vini grib but labi pret citiem. Pat miljonari ubago. Bet simtiem eiro diena uz ielas. Lai veicas.

  • <cite class="fn">uk</cite>

    jup taa ir taisniiba par tiem ubagotaajiem.. ir bijussi gadiijumi ka piebrauc caliitis ar glaunu bembi paargeerbjas un saak ubagot te pataas wolverhamptonaa!! sukas pelna vairaak nekaa mees normaalie stradnieki!! tapee nekad nedodu vinjiem naudu!! tikai kautko dzeramu vai eedamu!!!

  • <cite class="fn">Friki</cite>

    Lai nu kam,bet organizaacijam un “labdariibas iestaadeem” toch naudu dot nevajag…:-)Ja nu gribas,tad labaak ubagiem un ielu muzikantam.Ja nu kaadam ar vajag tam alkoholam,tad vajag,bet tie gan ir meli,ka shamie pelna taadas summas.Protams,ir dienas,kad kaads lielaaks graabiens un taa,bet nu apgalvot,ka ubags pelna taadu vai shitaadu konkreetu summu ir absurdi un smiekliigi,piemeeram aukstaa,veejainaa un lietainaa laikaa nereti nedabuu neko..

Leave a Comment