Kā zināt, kad attiecībās ir pienācis laiks pacelt sarkano karogu?

1. Tu esi vecāks/viņa ir vecāka

Neviens nekad nav teicis, ka attiecības ir vienkāršas. Bet vecuma starpība bieži vien attiecības padara vēl sarežģītākas. Kamēr vecumam nevajadzētu būt noteicējam, tomēr ir dažādi šķēršļi, kas stājas priekšā vecuma dēļ. Pārliecinieties, vai abi spējat sadzīvot ar šo vecuma starpību, jo atšķirīgos vecumos cilvēkiem ir atšķirīgi uzskati. Un atšķirīgi uzskati var sabojāt attiecības pilnībā.

2. Tu vai viņa krāpj

Krāpt var gan fizisku, gan emocionālu iemeslu dēļ. Un šī sakne ir jāatrod. Ja jūsu attiecībās ir bijusi krāpšana, ir nepieciešams izrunāties par to, kādēļ tā ir noticis. Un, ļoti iespējams, ka krāpšana ir notikusi partnera nolaidības dēļ – netiek veltīta pietiekami liela uzmanība, jūsu guļamistabā ir iestājies klusums vai arī viens no jums vienkārši ir pārtraucis strādāt pie attiecībām. Ja jūs saprotat, ka situāciju nav iespējams labot, sarkanais karogs ir jāpaceļ.

3. Tu pazaudē sevi

Ja tev ir sajūta, ka vairs nespēj būt tu pats šo attiecību dēļ, ir pienācis laiks tās pārtraukt. Cilvēki, protams, mainās, bet šīm izmaiņām nevajadzētu būt pārāk krasām. Ja jūti, ka vairs nevari darīt tās lietas, kuras darīji, kad biji brīvs, vairs nevari veltīt pietiekami daudz laika draugiem un nevari iet izklaidēties viens pats, padomā, vai šīs attiecības kaut kur novedīs.

4. Tu nevari ar viņu runāt

Otrai pusītei ir jābūt arī labākajam draugam. Ja jūs nespējat izrunāties ne tikai par labām, bet arī sliktām lietām, tad tā ir nopietna problēma. Attiecībās ir jāvalda pilnīgai atklātībai un brīvībai – jums ir jāvar runāt pat par ļoti nepatīkamām tēmām. Un svarīgākais ir tas, vai partneris vispār ir spējīgs ieklausīties. Ja nē, tad pats zini, kas jādara.

5. Greizsirdība ir ārpus kontroles

Greizsirdība ir tas, ar ko visvienkāršāk ir sabojāt pat ideālas attiecības. Ja jūti, ka tā jau ir ārpus kontroles, nedomā, ka pēkšņi vienā brīdī viss mainīsies. Tu zini savas robežas, un paļaujies uz to, ko saka tavs prāts!

 

Avots: www.askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">33Corine</cite>

    I must say it was hard to find your site in search results.
    You write awesome articles but you should rank your page higher
    in search engines. If you don’t know how to do it search on youtube: how to rank a
    website Marcel’s way

Leave a Comment