Kāds ir ilgas mīlēšanās noslēpums? Tavs mīļotā Tev būs pateicīga!

Kad tu nodarbojies ar seksu, tev jāizbauda notiekošais, nevis jādomā par kāda miljonāra frizūru.

“Domu novēršana no šī notikuma nepalīdzēs beigt vēlāk,” tā apgalvo Maikls Perelmans, psiholoģijas un reproduktīvās medicīnas profesors.

Pārāk ātra beigšana bieži vien ir baiļu vaina, nevis uzbudinātības. Kad tu jūti, ka viss patīkamais drīz tuvosies noslēgumam, tu sāc uztraukties. Un līdzīgi kā sniega bumbas efekts, uztraukšanās ietekmē tavu nervu sistēmu, paātrinot ejakulāciju.

Lai spētu ilgāk izturēt, tev jānomierina savas satrauktās smadzenes, nemēģini tās pārbāzt ar neseksuāliem attēliem. Kā to panākt? Turpini vien koncentrēties uz brīnišķīgo seksu, kas tev šobrīd ir.

“Pamēģini izvēlēties kaut ko specifisku, kā piemēram savas partneres lūpas, viņas elpošanu, plecu un gurnu kustības,” profesors iesaka. Pēc šī ieteikuma arī mēs bijām pārsteigti. Galu galā, vai tad koncentrēšanās uz apmierināšanos un ķermeniskajiem priekiem nepaātrinās ejakulāciju?

Psiholoģijas profesors, Deivids Rovlands, apgalvo, ka tā nav. Viņš ir pārliecināts, ka ir gluži pretēji, ja tu liksi savām smadzenēm domāt par seksu, tu atslābināsies un, tādējādi, tu varēsi patīkamo nodarbi paildzināt. Lai arī ko tu domātu par šo stratēģiju, nesaki nē, pirms pats to neesi pamēģinājis.

To sakot, tev jāsaprot, ka pašam būs jāapjauš, kad tuvojies orgasma sasniegšanai. Savai partnerei vari pateikt, ka viņa ir ļoti seksīga un turpināt viņu apmierināt viņu manuāli vai orāli, kamēr tu nomierinies. Jo ilgāks būs šis piedzīvojums, jo apmierinātāki jūs abi būsiet un tava partnere noteikti ievēros, ka tevi interesē kas vairāk par patmīlīgu sevis apmierināšanu.

Iegaumē, ka pēkšņa izvairīšanās no intimitātes padarīs situāciju neveiklu. Pat tad, ja tu beidz ātrāk, nekā gaidīts, paliec un palīdzi savai partnerei , ja tu nodrošināsi viņas vajadzības un samazināsi spriedzi, jo labāk un ērtāk tu jutīsies to darot nākamreiz.

Papildus, Vinonas štata universitātes pētījums atklāj, ka liela daļa vīriešu jauc “labu seksu” ar “ilgu seksu”. Bet sievietes tā nedomā. Pārdomāta un stimulējoša priekšspēle un tas, ko tu dari pēc tās, ir svarīgs, lai viņa justos apmierināta, tā apgalvo pētījums.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment