Kabatas plīsīs no naudas smaguma: Zaļais koka Pūķis 2024. gadā izvēlējies sev mīluļus un gatavs tos dāsni apdāvināt — kam gatavoties bagātībai

Astrologi nosauc tos, kuriem no finansiālā viedokļa paveiksies 2024. gadā. Gada patrons – Zaļais koka pūķis – jau izlēmis par saviem favorītiem. Austrumu mitoloģijā viņi uzskata, ka viņš var būt ļoti dāsns, ja ciena savu aizbildni.

Starp īpašībām, uz kurām Pūķis mudina, ķīnieši nosauc smagu darbu, apņēmību, radošumu un taisnīgumu, kā arī spēju aizstāvēt savas intereses.

Vērsis

Pirmais laimīgais 2024. gadā būs Vērsis. Pūķa zīmes pārstāvjiem būs lielas izredzes un pārsteidzošas iespējas nopelnīt labu naudu. Turklāt nav obligāti jāmeklē darbs, Vērsis to atradīs pats. Gada sākumā tiks saņemti piedāvājumi, no kuriem būs grūti atteikties to pievilcības dēļ. Līdz pavasarim finanšu plūsma pastiprināsies.

Dvīņi

Pūķis ir gatavs dot dāvanas Dvīņiem, kuri pacietīgi soļo pretī mērķim, un tieši ceļš uz mērķi būs noteicošais.

Lasi vēl: “Pūķis ir izdarījis savu izvēli”: eksperti nosauc, kuri kļūs par 2024. gada favorītiem un saņems naudu, varu un spēku

Neatkarīgi no mērķa, Dvīņi, kuri stingri stāv uz saviem spēkiem, varēs paļauties uz izaugsmi savā karjerā un atalgojumā, pašapziņa viņiem palīdzēs uzvarēt loterijā, uzvarēt konkursos un saņemt balvas 2024. gadā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment