Kad vientuļas sirmgalves dzīvoklī iekļuva kaimiņiene, viņai šausmās iepletās acis (FOTO). Taču viņai izdevās sirmgalvei palīdzēt!

Runā, ka lielpilsētās kaimiņi viens otru nevar ciest, un bieži pat nevēlas iepazīties. Iespējams, agrāk Lūsija Ašena, 39 gadus veca trīs bērnu mamma, arī domāja tāpat, ka nesabiedriskā sieviete no kaimiņu dzīvokļa vienkārši nevēlas sarunāties ar kaimiņiem.

Lūsija ar ģimeni jau 21 gadu dzīvo daudzdzīvokļu mājā Londonā, un līdz pavisam nesenam laikam vispār nepazina savu padzīvojušo kaimiņieni – tikai zināja viņu pēc skata un vārda. Un zināja to, ka padzīvojušo sievieti kādu laiku jau neviens vairs neapciemo.

Ekscentriskā kaimiņiene dzīvoja vienistabas dzīvoklī viena pati, nesarunājās ar kaimiņiem un nekad nevienu neielaida pie sevis dzīvoklī. Reiz Lūsija padomāja, ka padzīvojušajai sievietei, iespējams, ir nepieciešama palīdzība, un ka viņai nav pilnīgi neviena, kam palūgt.

Sieviete vairākas reizes centās parunāt ar kaimiņieni, piedāvāja palīdzēt. Beidzot vecenīte viņai uzticējās tik daudz, ka atvēra durvis. Bet pagāja vairāki gadi, līdz Lūsijai bija ļauts pārkāpt pāri dzīvokļa slieksnim.

Un tas, ko viņa ieraudzīja, izrādījās esam vēl trakāk, nekā viņa bija iedomājusies.

Grīda bija noklāta ar netīrumu slāni, mēbeles un drēbes bija vecas un cauras.

Virtuvē gandrīz nemaz nebija ēdiena.

Padzīvojusī sieviete nebija gājusi vannā veselus 13 gadus! Un viņa gulēja uz netīra matrača tieši uz grīdas.

Lasi vēl: Vīrietis apstājas, lai palīdzētu sirmgalvei, kura pat nenojauta, kas notiks tālāk

Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā Lūsijai izdevās palīdzēt sirmajai kundzei!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment