Kāda ģimene Latgalē negaidīti tikusi pie 150 tūkstošiem eiro; “Nauda kā no debesīm sūtīta”

Kāda sieviete no Latgales un viņas ģimene līksmo – viņi nupat kā laimējuši 150 tūkstošus eiro momentloterijā “Bagāts”.

36 gadus vecā laimētāja stāstīja, ka rajonā, kur dzīvo viņas ģimene ar laimestiem galīgi nesokas. Tāpēc viņas vīrs kādu dienu ceļā uz Rīgu iegādājies loterijas biļeti “Circle-K” benzīntankā Jēkabpilī.

Iepriekš abi dzīvesdraugi vienmēr esot regulāri pirkuši tikai momentloterijas “Labirints” biļetes, taču pie laimesta tā arī nekad neizdevās tikt. Tad abiem ienācis prātā izmēģināt laimi, nopērkot momentloterijas “Bagāts” biļeti. Un še tev – milzīga veiksme piemeklējusi jau no pirmās reizes!

Sieviete teica, ka ģimenē aug meitiņa, kura ir sajūsmā par rozā krāsu – tieši tāpēc laulātais draugs esot izvēlējies nopirkt loterijas biļeti rozā krāsā.

Vakarā viņš pacietīgi gaidījis sievu mājās, lai kopā nokasītu loterijas biļeti. Kad nokasot ieraudzījuši, ka sakrīt augšējā skaitļu rinda, abus dzīvesdraugus piemeklējis īsts šoks.

Naudiņa tikšot izmantota ģimenes labklājības vairošanai, tostarp mājokļa renovācijai un jaunu mēbeļu iegādei.

Līdz pēdējam brīdim laimes lutekļi nav spējuši noticēt, ka viņiem tā noveicies, tāpēc devušies uz lielveikalu, kur saņēmuši apstiprinājumu, ka loterijas biļete ir īsta. Tad gan uzreiz sazinājušies ar “Latvijas Loto”, lai uzzinātu, kā viņiem tālāk jārīkojas.

Lasi arī: Kā tagad dzīvo Tomass Bītijs – pirmais “vīrietis” stāvoklī

Laimētāja atklāja, ka ģimenei esot visai pieticīgi un praktiski mērķi naudiņas izmantošanai.
Pēc viņas teiktā, daļa naudas tikšot atvēlēta, lai meitiņu sagatavotu skolas gaitām, bet tā kā ģimenē ir gaidāma vēl viena atvase, varot uzskatīt, ka laimests ir īsta debesu dāvana. Turklāt naudiņa tikšot izmantota ģimenes labklājības vairošanai, tostarp mājokļa renovācijai un jaunu mēbeļu iegādei.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment