Kāda sieviete adoptēja neparastu meiteni, kuru neviens negribēja. Pateicībā meitene izglāba savas jaunās mātes dzīvību

Briesmas.

Tomēr Hannai bija viena priekšrocība: viņas brāļi un māsas vienmēr rūpējās par viņu. Viņas brāļi bieži iesaistījās kautiņos par viņas godu, taču pat tas nevarēja viņu pilnībā pasargāt no dažām briesmām. Bija arī emocionālas sāpes. Kādu dienu Hanna dalījās savās pārdomās ar kādu zēnu, kuru viņa apbrīnoja, un viņš teica Hannai: “Padomā, ka neviens ar tevi netiksies.” Viņa jutās briesmīgi.

Sapņi.

Viņa vēlējās maksimāli izmantot vidusskolā pavadīto laiku. Viņai bija sapņi tāpat kā jebkurai citai pusaudzei. Viņa zināja, ka kļūs slavena, jo bija unikāla. Viņa smagi strādāja, lai īstenotu savus mērķus, klausoties skolas izrādes un mūziklus. Tomēr viņa nerīkojās viena.

Labākie draugi.

Hanna bija īpaši tuva ar savām divām draudzenēm Emīliju Tofti un Heidiju Melgrēnu. Trīs draudzens brīvajā laikā daudz ceļoja, kamēr mācījās vidusskolā. Hannai bija vēl viens unikāls pavadonis. Viņu sauca Bredlijs Džordans, un viņam bija arī sava veida pundurisms. Tā kā reti kurš varēja izprast viņu situāciju, viņi labi sapratās un izbaudīja viens otra sabiedrību.

Traģēdija ir pārsteidzoša.

Pēc skolas Hanna un viņas divi tuvākie draugi devās mēnesi ilgā ekskursijā, lai izklaidētos, ceļojot pa valsti. Bet tieši tad, kad lietas kļuva aizraujošas, notika kaut kas šausmīgs. Hanna saņēma briesmīgas ziņas. Bredlija -aizgāja tur augšā: mammīte. Hanna bija satriekta. Tas viņai lika saprast, cik nopietns ir viņas stāvoklis.

Sekojot savam sapnim.

Lai gan Hanna bija skumji, redzot Bredliju aizejam, viņas skatījums uz dzīvi bija mainījies. Viņa kļuva pateicīga. Viņa ir pateicīga par dāvanu satikt viņu un par katru nodzīvoto dienu. Hanna bija gatava valdīt pār pasauli! Ceļojumu uz reģionālajām sacensībām viņa sāka pēc pievienošanās deju kolektīvam. Pateicoties sarežģītajai ārstēšanai, viņai izdevās izārstēt skoliozi un kāpt uz skatuves. Tomēr no turienes lietas kļuva vēl dīvainākas. Viņa devās televīzijā, lai runātu par savu pieredzi, dzīvojot ar primāro pundurismu. Bet Maurija šovā notika kaut kas neaizmirstams.

Tikšanās ar savu varoni.

Hanna satika Selēnu Gomesu, savu elku. Hanna vienmēr ir bijusi aktrises fane un redzējusi viņu uz skatuves un koncertos. Kad Maurija atklāja, ka zvaigzne tiksies ar Hannu, tas bija gan milzīgs šoks, gan svētība. Tomēr uztraukums nebūs ilgs, jo Hanna drīz saņems vēl sliktākas ziņas. Džekijai bija problēmas ar nierēm; viņai bija nepieciešama transplantācija.

Viņas noslēpums.

Hannu un viņas brāļus un māsas šīs ziņas satrauca, taču viņi to uztvēra mierīgi un atbalstīja māti. Hanna tomēr gāja vēl tālāk. Viņa slepus devās uz iestādēm, lai noskaidrotu, vai viņa atbilst mātes ģenētiskajam stāvoklim. Viņa bija līdzvērtīga savai mātei. Šīs ziņas viņu iepriecināja. Tomēr bija arī trūkumi.

Neticama rīcība.

Sava stāvokļa dēļ Hannai tika ieteikts ievērot piesardzības pasākumus, jo operācijas risks bija pārāk liels. Hannai bija vienalga. Viņa bija pārliecināta, ka tas ir tieši tas, kas viņai jādara. Viņai bija jāpierunā vecāki, kuriem šī ideja nepatika. Beidzot viņi vienojās. Procedūra tika veikta, un tā bija veiksmīga. Hanna palīdzēja glābt sievietes dzīvību, kura izglāba viņu.

Sasniegumi.

Lai gan Hannas uzstāšanās programmā Maurija bija viņas pirmā uzstāšanās televīzijā, tā noteikti nebija viņas pēdējā. Viņa sāka savu aktrises karjeru, piedaloties vairākās televīzijas programmās un filmās. Viņa arī producējusi un filmējusies atzītajā dokumentālajā filmā. Tomēr tas nebija viss. Hanna ir prasmīga aktiermākslā, dziedāt un dejot. Viņa nebeidz pārsteigt tos, kas viņu satiek un iepazīst.

Kustība uz priekšu.

Taču Hannas popularitāte neaprobežojas tikai ar izklaides industriju. Kopā ar ģimeni viņa nodibināja sadarbību ar Potenciālo fondu. Katru gadu viņi apmeklē Nacionālo mazo Amerikas cilvēku konferenci, lai palielinātu izpratni par viņas diagnozi. Hanna dalās ar savu dzīves pieredzi un metodēm, kas palīdz viņai palikt stiprai un veselai. Izmērs nenosaka potenciālu, un viņa ir apņēmusies dzīvot pilnvērtīgi. Hanna apmeklē koncertus, ballītes, dejas un citus pasākumus, kas padara viņu laimīgāku. Viņa novērtē savu laiku.

Ģimene ir pirmajā vietā.

Hanna vienmēr savu ģimeni izvirza pirmajā vietā. Vakariņas ģimenes mājā ir daudz lielākas un skaļākas nekā agrāk, jo katram no viņas brāļiem un māsām tagad ir sievas, vīri un bērni. Hanna sapņo iemīlēties un nākotnē izveidot ģimeni. Pazīstot Hannu, viņa gūs panākumus savos centienos!

Lasi vel: Viss pēc plāna: horoskops visām zodiaka zīmēm no 18. līdz 24.decembrim

“Vienmēr pārspēj cerības. Vienmēr. Nav svarīgi, kāda loma. Viņa mani iedvesmo katru dienu,” Džekija teica par savu meitu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment