Tests: kā noskaidrot savu raksturu pēc roku novietojuma uz stūres

Mūsu uzvedība, darbības un domas ir tieši saistītas ar mūsu raksturu. Mūsu raksturs ietekmē arī mūsu braukšanas stilu. Mēs piedāvājam jums testu, kas palīdzēs daudz uzzināt par jums un atklās vadītāja psiholoģiju, novietojot rokas uz stūres.

Šis tests ir paredzēts auto entuziastiem, gan pieredzējušiem, gan iesācējiem. Tāpat katru punktu komentē ceļu satiksmes drošības eksperts.

Šādi pētījumi autobraucējiem vienmēr ir ļoti precīzi, jo braucot mēs koncentrējamies uz ceļa situāciju, un mūsu kustības un pozīcija tiek kontrolēta zemapziņā.

Testa instrukcija

Testa veikšanai pavērojiet sevi vai savus tuviniekus braukšanas laikā. Kā jūs turat stūri, kur ir jūsu rokas tajā brīdī.

Auto vadīšanas procesā, protams, mainās gan pozas, gan roku stāvoklis, tāpēc ticamības labad izanalizējiet, kādu stāvokli izmantojat visbiežāk.

Tieši tā arī būs šī testa atslēga. Pēc tam var ķerties pie atšifrēšanas.

Kāds ir jūsu izvēles numurs?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

ATLBILDE: 

1. pozīcija

No psiholoģiskā viedokļa roku stāvoklis pirmajā fotoattēlā runā par pārliecinātu vadītāju ar praktisku domāšanu. Jūs esat ļoti uzmanīgs. Autovadītājs, kurš šādi novieto rokas uz stūres, vienmēr seko līdzi ceļam, visu kontrolē un neapjūk ārkārtas situācijās.

Ceļu satiksmes inspektors gan apgalvo, ka pie šāda roku stāvokļa vadītājs, visticamāk, ir noguris un atspiedies uz stūres. Un tas var ietekmēt reakcijas kvalitāti iespējamās situācijās ceļā.

2. pozīcija

Abas rokas aizveras stūres apakšā – šī pozīcija atklāj kautrīgu un nedrošu vadītāju. Šāds cilvēks bieži ir neizlēmīgs un viegli stresains. Iespējams, ka tieši satiksmes dalībnieka loma vadītājam rada diskomfortu un satraukumu.

Ceļu satiksmes noteikumu speciālists atzīmē, ka autovadītājam, kurš šādi tur stūri, ir liela iespējamība, ka uz ceļa var rasties bīstama situācija. Šīs metodes zemās manevrēšanas spējas dēļ pastāv liela varbūtība zaudēt kontroli un nespēt vadīt automašīnu.

3. pozīcija

Ja jūs novietojat rokas pie stūres rata, tad jūs esat dabisks līderis. Jums ir tādas rakstura iezīmes kā autoritāte un neatlaidība. Tomēr, būdams īsts vadītājs, jūs neciešat netaisnību un esat stingrs pret citiem satiksmes dalībniekiem.

Speciālists šajā situācijā neiesaka šādi turēt rokas, jo tas traucē pilnībā redzēt ceļu un var izraisīt negadījumu.

4. pozīcija

Ja rokas turat stūres centrā, tad esat ļoti uzmanīgs gan mājās, gan uz ceļa. Jūs esat ļoti konsekvents savos spriedumos un darbībās. Taču šāda poza var liecināt par tendenci uz drūmu skatījumu uz dzīvi, neuzticību un skepsi.

Lasi vēl: Viss pēc plāna: horoskops visām zodiaka zīmēm no 18. līdz 24.decembrim

Eksperts apgalvo, ka šāda stūres turēšana var veicināt strauju vadītāja nogurumu, kas var būt bīstami. Jūsu rokas nogurst, kas nozīmē, ka samazinās jūsu spēja manevrēt pa pagriezieniem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment