Kādam būs veiksme biznesā, un kādam – jauna mīlestība: horoskops nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. aprīlim

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Saules aptumsums, kas gaida Lauvas, var radīt grūtības, īpaši tās, kas saistītas ar emocionālo stāvokli. Astrologu padoms tiem ir būt apzinīgākiem un kontrolēt savas jūtas. Tomēr nedēļas otrā puse sola panākumus uzņēmējdarbībā un romantiskajā sfērā, kā arī veselības aprūpe kļūs aktuālāka.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Nedēļas sākumā Jaunavas var justies mazliet slikti, taču līdz nedēļas nogalei viņu garastāvoklis uzlabosies un profesionālajā jomā pavērsies jaunas perspektīvas. Finanšu un veselības aspekti prasa uzmanību. Romantiskā ziņā Jaunavas var sagaidīt jaunas pazīšanās.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari droši pārdzīvos Saules aptumsuma periodu, ievērojot astrologu ieteikumus. Šis periods var sniegt iespējas attiecībām un jaunus ienākumu avotus. Rūpīgi jāuzrauga veselība un ģimenes pienākumi.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni nedēļu sāks aizkaitināti, taču spēs savaldīt savas negatīvās emocijas. Nedēļas otrā puse sola panākumus karjeras un finanšu jomā, taču veselības problēmas joprojām ir svarīgas. Romantiskās attiecības var palikt otrajā plānā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki aktīvi veido plānus un īsteno jaunas idejas. Veselība joprojām ir svarīga, īpaši ņemot vērā iespējamās infekcijas. Laiks ar bērniem un jaunas karjeras iespējas piešķir šai nedēļai īpašu garšu.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Gan Saules aptumsuma laikā, gan dažas dienas pēc tā, gan arī pēc tā, Mežāzim var palielināties aizkaitināmība un emocionālā nestabilitāte. Tas var ietekmēt viņu darbu un attiecības ar kolēģiem, kā arī vispārējo pašsajūtu. Nav izslēgti arī konflikti ar tuviniekiem, taču, par laimi, attiecības var ātri atjaunoties.

Tomēr ir vairāki veidi, kā mazināt šī perioda ietekmi uz veselību un labsajūtu. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību savai veselībai, veikt profilaktiskus pasākumus un izvairīties no stresa situācijām. Svarīgi ir arī nedēļas pirmajā pusē izvairīties no sportošanas, kā arī ierobežot alkohola un trekna ēdiena lietošanu.

Lasi arī: Eņģeļi mūsu vidū: eksperti nosauca 4 gādīgākās zvaigžņu zīmes

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šonedēļ ieteicams pievērst lielāku uzmanību sev un savām lietām. Ir svarīgi izvairīties no iesaistīšanās citu cilvēku problēmās un koncentrēties uz saviem uzdevumiem. Tas palīdzēs viņiem justies labāk pašiem par sevi un efektīvāk risināt savas problēmas.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm tiek prognozēta finansiālās situācijas uzlabošanās, pateicoties partneru vai patronu atbalstam. Tomēr arī viņiem vajadzētu būt piesardzīgiem finanšu jautājumos un pāriet uz saprātīgu taupīšanas režīmu. Tāpat ir svarīgi pievērst uzmanību savai veselībai un izvairīties no stresa situācijām, īpaši nedēļas sākumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment