Kādas priekšrocības sniedz hibrīds uzņēmējam!

Kā Jūsu autoparka daļa, Toyota hibrīdi ir ļoti prātīga izvēle uzņēmumam. Tie dāvā klasē zemākās īpašniecības izmaksas, augsta līmeņa standarta aprīkojumu un ārkārtīgi zemas CO2 emisijas, kas nozīmē mazākus nodokļus. Mūsu hibrīdi smagi strādā, lai ietaupītu Jūsu uzņēmuma naudu.

PLAŠĀKAIS HIBRĪDU KLĀSTS

Kopš 1997. gada mūsu hibrīdu saime ir turpinājusi augt. Nu tā ietver septiņus modeļus, no kuriem izvēlēties – tostarp kompakto Yaris Hybrid, augstās kvalitātes Auris hečbeku, plašo Auris Touring Sports un piedzīvojumiem gatavo RAV4 Hybrid –, un kā hibrīdu līderim mums atradīsies hibrīda modelis, kas būs vislabāk piemērots Jūsu biznesam.

 

IZSLAVĒTA KVALITĀTE UN UZTICAMĪBA

Ar mūsu automobiļu izslavēto kvalitāti un uzticamību pamatā, Toyota hibrīdi kļūs par uzticamiem Jūsu komandas biedriem. Mūsu hibrīdu detaļas, piemēram, bremžu uzlikas un diski, mazāk nodilst, un hibrīdu modeļiem ir piecu gadu/100 000 km*garantija, iegādājoties jaunu automobili, bet, izejot ikgadējo hibrīda “veselības pārbaudi”, tie saņem viena gada/15 000 km* pagarināto akumulatora aizsardzību līdz pat automobiļa desmitajai dzimšanas dienai, – mēs garantējam sirdsmieru visam Jūsu autoparkam.

ZEMAS EMISIJAS UN EKSPLUATĀCIJAS IZMAKSAS

Toyota hibrīdi ne vien strādā Jūsu uzņēmuma labā, bet arī saudzē apkārtējo vidi. Pateicoties klasē zemākajam CO2 emisiju līmenim un degvielas patēriņam, tie nodara mazāku kaitējumu mūsu planētai, vienlaikus ietaupot Jūsu uzņēmumam naudu, jo zemāki ir gan nodokļi, gan automobiļu ekspluatācijas izdevumi.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment