Kādēļ ikvienam vīrietim vajadzētu dzert vairāk kafijas

mhcoffeemainimage

Ikvienam vajadzētu dzert vairāk kafijas. Ne tikai tādēļ, ka tā ir garšīga un tā var uzlabot draņķīgu rītu, bet gan tādēļ, ka tā spēj uzlabot veselību.

Līdz šim kafija bija iemantojusi sliktu slavu, bet ir ļoti populāra Latvijas iedzīvotāju vidū– Latvijā ir vismazākais to cilvēku īpatsvars, kuri ikdienā kafiju nelieto.

Kas tad kafijā ir tik slikts? Šeit iederas arī mūžsenais apgalvojums, ka kafija paaugstina asinsspiedienu. Bet jaunā pētījumā ir atklātas iepriekš nezināmas kafijas pozitīvās īpašības. Šajā rakstā ir apkopota informācija gan no Hārvardas Universitātes pētījuma, gan Zviedrijā veikta pētnieciskā darba. 

Daļai cilvēku pēc kafijas var būt nepatīkama sajūta vēderā, un tas liek domāt, ka viņi kafiju nevar lietot. Taču tas nebūs tiesa! – skaidro Rīgas Stradiņa universitātes profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns.

Uzzini, kā tas ir iespējams, ka kafija tev var nākt par labu un pēc raksta izlasīšanas, pilnīgi noteikti tu vēlēsies iedzert tasi kafijas!

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar kafijas pozitīvajām īpašībām uz cilvēka veselību:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agris</cite>

    Haha. Tādas muļķības. Tādi fakti nav novērojami un nevienu cilvēku ar kafijas krūzi pie mutes neviens nav testējis stāvot 30 gadus blakus.
    Kurš šos pētījumus pasūta? Protams, ka kafijas ražotāji. Lai tik aitu baru, kas ir valdības instruments – sabiedrība, rītu tik kaut ko, lai kāds nopelnītu. Drīz arī čipšos un kolā atradīs ko veselīgu kas par 13% vai kaut ko uzlabos.

    /Cilvēki, esiet pie pilnas apziņas.

Leave a Comment