Kādēļ, lai vīrietis iemīlētos “sniega karalienē” – 12 iemesli

www.infectedbyart.com/

Pastāv pieņēmums, ka noslēgtām meitenēm ir ledus sirds un trūkst jūtu. Sniega karalienes ar ledus sirdi un aprēķinātājas prātu! Tādas bieži dēvē par maitām.

No viņām baidās, iet ar līkumu. Kā gan kāda no viņām varētu kļūt par ideālo meiteni vai sievu? Mēģināsim gaisināt šo mītu un pierādīsim, ka no Sniega karalienēm nevajag baidīties, bet gan mīlēt vēl kvēlāk.

1. Viņas ir grūti ietekmējamas – savs viedoklis par katru jautājumu. Viņas nav atkarīgas no ārējiem faktoriem, radinieku vēlmēm, sabiedrības, kaimiņiem. Mūžīgais “ko teiks cilvēki?” viņām nedraud. Tev blakus būs patstāvīga personība, par kuras domu godīgumu nav jāšaubās.

Lasi vēl: Kā likt jebkurai meitenei tevī iemīlēties? Tas ir pavisam vienkārši!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējos iemeslus, kādēļ ir iespējams iemīlēties Sniega karalienē!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc un ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Leave a Comment