Kādēļ Tev vajadzētu atvērt durvis sievietei?

Durvju atvēršana ir sadarbība

Tam visam ir jānotiek dabīgi, lai tas neizskatās samāksloti vai piespiesti. Viss ir elementāri, ja tava dāma nonāk pie durvīm pēc tevis, bet situācija mainās, ja pie durvīm jūs nonākat abi reizē vai dāma pa priekšu. Tad tas ir pielīdzināms dejai. Katram dzimuma ir sava loma, kuru spēlēt. Ja dāma pie durvīm ir pirmā, tad viņa var paspert vieglu solīti uz sāniem, lai tu vari atvērt viņai durvis, bet, ja dāma arī pati sev atver durvis, tas nav nekas briesmīgs.

Ja viņa pati jau taisa durvis vaļā, tad tu vari vienkārši palīdzēt un atstumt tās tālāk un pieturēt. Necenties nogrūst viņas roku nost no roktura vai neizmanto tādus izteicienus kā “atļauj man” vai “es uzstāju”. Tam visam ir jānotiek dabiski, nav nepieciešams to pataisīt par ievērojamu sasniegumu.

Esi saprātīgs

Daži vīrieši ir tādi, kuri tik ļoti vēlas izrādīt savu galantumu un etiķeti, ka cenšas vienmēr apsteigt sievietei un aizmirst par to, ka tādā veidā var arī viņu pagrūst. Tas radīs iespaidu, ka tu esi izmisis un tu par visām varītēm vēlies viņai parādīt savas manieres. Visa etiķetes atslēga ir tā, ka jebkuram žestam ir jāizskatās dabiski, nepiespiesti un veiktam bez piepūles.

Negaidi rutīnu

Esi gatavs atvērt durvis jebkurā nepieciešamajā situācijā. Tas, ka tava dāma ir jau vairākkārt pati sev atvērusi durvis, nenozīmē, ka tas tā notiks vienmēr un visur. Kādā brīdī viņa vienkārši var paspert solīti sāņus un gaidīs, ka tu atvērsi viņai durvis. Kā ja minēts, tā ir kā deja.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment