Visa patiesība par to kādēļ vecākas sievietes pavedina jaunus puišus

older lady

Visbiežāk tiek dzirdēti gadījumi, kad vīrieši ir pavedinājuši jaunas meitenes. Bet kā tas ir ar vecākām sievietēm un jaunākiem puišiem?

Sabiedrības uztvere ir dīvaina un nenoteikta, kad runa ir par seksuālajiem maniakiem. Cilvēki reizēm pat atsakās par to runāt un viņi izliekas to neredzam. Bet ir svarīgi noskaidrot, kāpēc cilvēki pavedina pusaudžus, lai varētu saprast, kā to izskaust.

Kādam 28 gadus vecam vīrietim bija sekss ar 14 gadīgu meiteni. Tas notika četras reizes, kad viņš strādāja skolā, bet tagad viņš ir notiesāts.

Kad tu lasi šādu stāstu, tad ļoti iespējams, ka tu nodomā: “Nabaga meitenīte. Tā tam perversulim arī vajag! Viņš 100% ir pelnījis savu sodu.”

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Biloģiskās šķēres, tā ap 38- 48 g. sievietei sākas pirms klimaksa vājprāts vai seksuālais pīķis. Večiem jau noriets un sievietes meklējās kā trakas, bet puišiem 16 -18 g. arī hormonālais sprādziens, nu un un tā bieži notiek…… Vēl parādījies info, jo agrāk sāk dzert, pīpēt un seksoties, jo lielāka atkarība rodās no šīm nodarbēm. Tātad tas atteicas ne tikai uz atkarībām, bet arī uz seksuālājām tieksmēm……..

  • <cite class="fn">ha</cite>

    Ja iepriekš vīrieši kā traki pēc seksa un sievietei tas īpaši neko neizsaka,tad pienāk laiks,kad sieviete tieši no tā gūtu baudu,BET-vīrietim pat elementāri vairs ”nestāv” ap 50 pat ar visu orālo….,kaut gribēšana būtu.Dažreiz smieklīgi kā veči meklē jaunās,domājot,ka potenci atjaunos,nekas neatjaunosies,ja nu naudīgs būs,tad piecietīs,tiesa,papildus spējīgu mīļāko sev sagādājot,a veci tik pieciešot dēļ naudas,tā lūk 50 gadnieki,kuri kā likums sludinājumos meklē par 20-18 gadiem jaunākas,toties sieviete ap 50 nu nekādi par 70 gadīgu veci gultā nesapņo.:)

  • <cite class="fn">leduslācis</cite>

    Dzīve ir raiba un krāsaina kā Alšvsngas seģene, ko lieto Suitu Sievas.
    Tas, ka tagad tādi impotenti saradušies ir bēdīgi. Nevajag pīpēt un pārliecīgi lakt sīvo, tad būs “stīvais”arī pēc 65+
    Visatdevīgākās ir sievietes pēc 40, jo tās skuķes kam vairs nebūs 16 jau nekā nejēdz…
    Ja Andim nav erekcijas pats vainīgs…

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Tas jau ir atkarīgs no katra vai viņam ir simpātijas pret pretējo dzimumu,vai kā jāsaka negaidīta kaisle starp abiem ir uzliesmojusi. Bat pavedinat nepilngadīgo ir riebīgi,jo viņam jau no pusaudža gadiem dzīve ir sačakarēta,kā būs kad viņš pieaugs,vai arī viņš tieksies pēc mazgadigajam ciksem, a nevis pēc nobriedusajam ciksem. Tad jau viņa paurī būs izdeguši drošinātāji,jo tad viņš nesakarīgi domās un arī uzvedīsies,vai ne tā!!!!! 🙂 🙂

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Gan Andi,un leduslaci,jums ir pilnīga taisnība,tā arī ir šajā sabiedrībā,jo ka esmu jauns,ir jāizmēģina viss,un tad būšu draugu lokā baigi krutais,un tā arī ir ar tām mazgadigajam,kat tik vecim biezs maks,vai viņam stāv vai arī nestāv tas metamais,kat tik viņš gūst baudu no meitiesu ķermeņa a viņa par to saņem labu piķi,kā nekā tas ir bijis viņas pakalpojums,mazgadigo prostitūcija,vai ne tā!=/

Leave a Comment