Šokējoši foto, kas parāda, kādēļ nedrīkst ļaut svešiniekiem bučot tavu bērnu

Hendersone rakstīja:

“Lūdzu, dalieties šajā ar visām māmiņām un sievietēm stāvoklī, kuras pazīstat… AUKSTUMPUMPAS MAZULIM VAR BŪT NĀVĒJOŠAS. Bērns, kurš nav vecāks par 3 mēnešiem, nav spējīgs cīnīties ar šo vīrusu. Ja bērns ar to nonāk saskarē, vīruss var izraisīt aknu un smadzeņu bojājumus, kas var novest līdz nāvei.

Zinu, ka šis izklausās pēc iebiedēšanas, bet, ja mans draugs nebūtu par šo man izstāstījis, mans bērniņš tagad būtu ļoti, ļoti slims. Es laicīgi pamanīju pazīmes un aizvedu viņu pie ārsta – mēs jau 3 dienas esam slimnīcā, priekšā vēl ir divas.

Viņai ir ļoti paveicies, visi testi beigās izrādījās labi. Stāsta morāle ir tāda, ka tu nekad nedrīksti ļaut svešiniekam bučot tavu bērnu – pat tad, ja arī neizskatās, ka cilvēkam ir kāds vīruss. 85% populācijas nēsā šo vīrusu. Un, ja kādam tajā laikā ir aukstumpumpa, bērnu no šī cilvēka turi pa gabalu.”

12039421_10207097809738910_7379584977565563184_n

Ja tomēr ir parādījušās kādas pazīmes, nekavējoties ir jādodas pie ārsta, kamēr slimība nav kļuvusi pavisam nopietna, jo šis vīruss izplatās ātri.

Ir jau iepriekš reģistrēti gadījumi, kad bērniņi ir miruši no šī vīrusa, tādēļ uzmanīsim savus un citu bērnus!

 

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Ta nu gan, ka drikst laist bucot savu bernu. Ar puvusiem zobiem, kas zin ko svesa katra dara ar muti. Kadas katram bucotajam slimibas. Tas jau patiesiba ir pedofils, ja lien pie svesa berna. Un vel bucot. Jasoda tadi.

Leave a Comment