Kādi briļļu ietvari vislabāk piestāvēs tavai sejas formai? Jāzina ikvienam mūsdienīgam vīrietim!

Ieskaties un uzzini, kāds briļļu ietvars vislabāk harmonizē ar tavu sejas formu! Krāsa, protams, paliek tavā ziņā.

Atrast sev piemērotu briļļu ietvaru nemaz nav viegli, jo piedāvājums ir plašs, un modes tendences bieži mainās. Ja nevēlies skriet pakaļ modes tendencēm, tad iegādājies briļļu ietvaru, kas vislabāk harmonizē ar tavu sejas formu.

Apaļa seja

Šai sejas formai vislabāk piestāvēs kantainie briļļu ietvari. Tas piedos “asumu” taviem sejas vaibstiem.

Sirds formas seja

Šai sejas formai piestāvēs klasiski briļļu ietvari ar kādu akcentu augšējos ārējos stūros.

Ovāla seja

Šīs sejas formas īpašnieki var priecāties, jo piestāvēs teju ikviens briļļu ietvars. Izvēlies to, kas pašam patīk un kas dotajā brīdī ir aktuāls.

Kvadrātaina seja

Šādai sejas formai vislabāk piestāvēs briļļu ietvari ar noapaļotiem stūriem. Tas piedos akcentu tavai sejai. Kontrastam vari izvēlēties pavisam apaļu briļļu ietvaru – tas piedos akcentu.

Izteikta žokļa līnija

Cilvēkiem ar izteiktu žokļu līniju nevajadzētu baidīties izvēlēties izteiksmīgus briļļu ietvarus. Tas “līdzsvaros” sejas proporcijas.

Augsta piere

Cilvēkiem ar augstu pieri nevajadzētu baidīties izvēlēties lielus briļļu ietvarus. Tie izcels acis tā vietā, lai akcentētu pieres augstumu, kā tas ir gadījumā ar maziem briļļu ietvariem.

Maza seja

Izvēlies klasisku briļļu ietvaru vai iztiec vispār bez briļļu ietvara, lai samazinātu iespēju, ka briļļu ietvars ” pārņems seju”.

Izteikti, spēcīgi sejas vaibsti

Ar šādiem sejas vaibstiem un briļļu ietvariem ir ļoti viegli spēlēties. Ja vēlies apkārtējiem parādīt, ka esi spēcīga personība, tad izvēlies izteiksmīgu un kantainu briļļu ietvaru, bet, ja vēlies padarīt savu tēlu klasiskāku, tad izvēlies ietvarus ar noapaļotiem stūriem.

Lasi vēl: Kāda bārda vislabāk piestāvēs tavai sejas formai? To jāzina katram vīrietim!

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment