Kāds būs 2024. gads, kurš ir valdošais dzīvnieks un ko tas nesīs cilvēkiem

 

Kad saskaņā ar horoskopu sākas nākamais gads

Saskaņā ar ķīniešu stilu nākamais gads sāksies 2024. gada 10. februārī un beigsies 2025. gada 28. janvārī.

Debesu impērijas galvenais talismans ir pūķis. Gads, kuru viņš aizstāv, būs pārsteidzoši veiksmīgs un laimīgs, karjeras izaugsmes, ģimenes paplašināšanās, finansiālās labklājības uzlabošanās, tikšanās un ceļošanas prieka periods. Pūķis nesīs panākumus tiem, kuri cītīgi strādā pie sevis, kontrolē emocijas, mācās no savām kļūdām un nestāv uz vietas.

 

Kā svinēt Zaļā meža pūķa 2024. gadu?

Astrologi iesaka Pūķa gadu sagaidīt īpašā veidā. Šī zīme nemīl rutīnu un ikdienišķību. Tajā nav vietas garlaicīgiem notikumiem, ikdienišķiem notikumu pavērsieniem un garlaicīgām domām.

Pirms šīs zīmes Jaunā gada priekšvakarā ir noteikti noteikumi: izrotājiet māju koši un svētku noskaņās ar mirdzošiem rotājumiem un virtenēm, sarīkojiet aktīvas izklaides, piemēram, dejas un kustīgas spēles, dāviniet dāsnas dāvanas un gatavojiet izsmalcinātus gardumus.

Lasi arī: Kāpēc veļas mazgājamajā mašīnā jālieto daudz mazāk pulvera. Lieliska ekonomija!

Lasi arī: Trīs skaisti 2023. gada septembra astronomiskie notikumi, kurus noteikti nevēlaties palaist garām

Pūķim ir eksotisks izskats, un viņš dod priekšroku skaistām un krāsainām lietām. Tomēr Pūķa Jaungada galdā ir arī vienkārši graudaugu, ābolu un svaigu garšaugu ēdieni, tāpēc noteikti iekļaujiet tos savā ēdienkartē.

Runājot par tērpiem, tiem jābūt satriecošiem, ar krāsainiem aksesuāriem – brošām, rokassprāddzēm, aproču pogām, auskariem un kaklarotām.

Un pats galvenais – nežēlojiet viens otram labus un mīļus vārdus. Ja jau sen neesat izteikuši savu mīlestību, dariet to! Atcerieties, ka Pūķa gads tiek uzskatīts par labvēlīgu laiku pēcnācēju dzimšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment